Evet evet kesinlikle gelmek için her şey yapıyorsunuz hatta ben olayı biraz daha abartıp iş yerinde gerekli tüm işten kaçma ve işlerimi çevremdekilere yaptırmak suretiyle geceye gündüzden hazırlanıyorum Gerekli kondisyona ulaşır ulaşmaz iş yerimdeki eski performansıma döneceğimi umuyorum
20:30 da migrosun arkasındaki cafeden hareket ediyoruz. ersoy risk nedir? ölümü göze alabilmektir dimi yarın rüzgara yağmura inat caddebostandayım uleynn... ali rıza hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.
ali rıza geçen biz ahmet abiyle arkadan geldik zorlamadık kendimizi bilerek 7 ve 8. sıradaymışız yol kenarındaki ablalar sayıyormuş onlardan duyduk dragosta seni gördük yetiştik ama son bi hızlanmayla ön grubu yakaladın sen sonrada grup durdu zaten hep beraber gittik bu tura 4 5 defa katılan performansını düzeltiyo tabi önceden bişeyler varsa
Ya evet ablaları hatırlıyorum yani hatırlamak istemiyorum ama hatırlıyorum Öndeki grup dualarım sayesinde 2 defa ışıklara takılınca bende arkadaşlara yetiştim. Yani öndeki grup ile arkadaki grup arası 2 dua ya bakıyor dua nı ediyorsun hemen ışıklar kırmızı oluyor yetişiyorsun gruba