samet seninle o zevki tadacağız ve bana diyeceksin iyiki gelmişiz ...
çünki öyle bir yer kartepe ...........
ama bu iş kışın çok daha zor olur..........
nisan sonlarına veya mayıs başlarına bi mukavele yapacağız kartepe ekşın bakalım kısmet...
Arkadaşlar herkese merhaba, ben bu pazartesi ekibe katılan yeni arkadaşım ( hani şu turu bitiremeyip otobüs durağında otobüs beklerken yakalanan şahıs ) Facebook taki grup isminiz " ANADOLU YAKASI PEDAL GRUBU " mu acaba ?
Arkadaşlar, bu asker uğurlamaları iki gündür zıvanadan çıktı, muhtemelen yarın da devam edecek. Dikkatli olmamızda fayda var. Duruma göre gerekirse bisiklet yolundan gidebiliriz.
kemal abi maçın özetini falan izleyemiyorum ben bi kere izledin izledin izleyemezsen gidiyo bütün heyecanı bakalım akşamki ruh halime göre gelirim veya gelemem diyeceğim hiç yoksa radyodan dinlerim ama gol olduğunda bana yavaş demesin kimse soluğu kaynarcada alırım
pazartesi 36 km/h di rüzgar bugün 25 km/h 11 km/h kardayız dün ve salı günü süperdi hava ne rüzgar nede soğuktu bizimi bekliyor bu hava
gözlükler geldi şuan elimde 5 tane beyaz var sadece serdar abi ertan abi berna hanım ahmet abi ceren hanım istemişti birde akşam maç durumuna göre gelebilirimde gelemeyebilirimde ama gelemezsem bile bi şekilde gözlükleri size ulaştırırım