Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Ertan abi bugün dertsiz tasasız çevirirsin artık lastik patlatacak kimsede yok:)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Alp Aslan

Alp, senin gelemiyor olman bizim lastik patlatma ihtimalimizi ciddi şekilde arttırıyor. Malum olası tüm patlamalar sende gerçekleşiyordu, bu durumda lastik patlatma olayı grup içine dağılacaktır. :D :D :D

@Alp Aslan

Aşkolsun ne derdi yahu:D eğlemnedikmi:D aşkolsun:D:D

Bu arada akşam kimin karbonlandığını öğrendim:D bakacağız bakalım maviş maviş:D:D

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@binRR
Kıskançlık içindeyim ben çalışırken vızır vızır çevirmek olmazki yahu,
Abi karbonun gizlice resimlerini çek mutlaka akşam, bende merakımdan kurtulayım,
bu arada bende feci halde kaşınıyorum zaten her an bisikleti satıp kendimi daha rijit bir hale getirme sancısı çekiyorum:)

@Alp Aslan

Bu arkadaşı artık gazdan yapılmış bir kadroyla belki tutarız:D:D 45km ortalama yapsak bile tutamayız:D o derece yani:D

Ulaş bizim gruba üye olmak isteyen birisi var, ben tanıyamadım diye eklemedim, sanırım sen de aynı sebepten eklemedin:D bir bakıversen :) bas bas bağırıyor oralarda:D:D

@Berna Solak

He hee ben öğrendim ama söylemem:D:D

@Berna Solak

Ben de tahmin ettim galiba. Bütün ipuçları rakı erbabı, güzel sesli bir arkadaşımıza işaret ediyor :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
kemal abi kesin görmüşsündür artık ucuz yollu bi gözlük modeli ve sitesi söyledi alp abi ordan gözlük aldıkda onlardı muhabbet :)

bu karbon olayını bende çözdüm siz turda olduğunuza göre yazabilirim ilter abi karbona geçmiş heralde uçacak deyince ilter abiden başkası gelmiyor insanın aklına :) hadi hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
Geri