Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@samet_özdemir

samet accu ve wunder den şaşma her ikisinede bak ortalama al....
kesin sonuçlar çıkıyor .....

@Ahmet Ersöz
Ahmet'cim baktımda ondan bizim grupta var zaten biz ona patlak önleyici ertan abi diyoruz:) bundan sonra 2 yedek lastik ve yama seti alacağım yanıma ama 2,5 senedir patlamayan lastiklerin bir gecede patlaması ters oldu.
yahu Benim perşembe'de işim olabilir Cüneyt'in sürprizini kaçıracağız anlaşılan önceden gizemi çözenler haber versin, iyi geceler:)

@Alp Aslan

Alp süprizin benimle ilgisi yok , süprizi gruptaki başka bir arkadaş yapcak perşembe akşamı.
Sen yine de gelmeye bak kaçak et keseceksen o işi Cuma akşamına organize et.Böylelikle Cumartesi sabahı var olmanın dayanılmaz hafifliği ile birlikte sabah turunda daha iiiii roketlersin. ;)

• Beğen
Tepkiler: binRR
perşembe günü maç var öbür taraftada pedallamak var hangisini yapıcaz anlamadım ya maçı bırakıcaz ya bisikleti yada en iyisi telefonu gidona sabitleyeyim telefondan yolda giderken izleyeyim :D

gözlüklerin siparişi parası tamamdır yarına elime ulaşır diye tahmin ediyorum yarın gelemezsem bile size bi yol bulup ulaştırırım ;)

@Bibendum
Hadi bakalım merak ettim gelebilirsem bu tarihi ana bende şahitlik etmiş olurum:)

• Beğen
@Alp Aslan

Kesim tarihi ertelendimi bu durumda ne oldu:D dolaba at bozulmasın:D

@binRR
Yok abi haberiniz olmadan kaçak et işine girmem, abi arkadaşlarda kaçakcı kasap zannedecekler beni sayenizde:) gizli antreman planım vs.. yok sadece iş olabilir yan yatabilirim, çamura batabilirim filan ama gizemli sürprizleride kaçırmayı sevmiyorum, ayrıntıları sizden alırım artık

ben kartepe olayına hazırım :) pazartesi demiştim zaten iştende izin alırım artık yeterki gidelim :) gidiş veya dönüş trenle olabilir onun dışında bence pedallamak iyi olur ;)

• Beğen
@Ulaş Apak

ulaş dostum....

cumartesi akşamı yağmur geliyor.....
tereddütlerini gidermek için seni ferahlatayım....
ama şöyleki....
herkes haydarpaşada saat 07.30 olursa adapazarı trenine binersiniz bazen yük vagonu oluyor bazen olmuyor....
olmaz ise vagonlara bölünmece dönüştede aynı durum adapazarından gelen trende yük vagonu olmayınca herkes gene vagonlara dalıyor tabi aşırı kalabalık oluyor pazarları....
yalnız cumartesinden giderseniz pazar kadar aşırı bir kalabalık olacağını zannetmiyorum işin en berbat tarafı dönüşte olmakta trenin kapısında duruyorsun o kapının hangi istasyonda açılacağını bilmen gerekiyor çünki kapı açıldığı vakit içeri insanlar bisiklet yüzünden giremiyor bende hep dönüşte bisikleti havaya dikiyordum ama artık bu dönüş şekli bitti benim için ....
dönüş artık bisikletle o da günler uzayınca olacak....
başka bir alternatifde şu...
doğu ekspresine binmece yük vagonu çok büyük ama doğu treni arifiyede durur arifiyeden maşukiyeye gerisin geri pedallayarak tam 20 km rampasız yolu alacaksınız ve maşukiyeden çıkacaksınız .....
otele kadar 18 km düz yol asfalt ama kuzu yaylasından çıkarsanız kesinlikle size bi adet kılavuz kaptan lazım bu görevi üstlenirim ve sizleri sağ sağlimen 1640 a çıkartırım kesinlikle mtb lazım ama izmitten bi arkadaş benle o offroad yola daldı altında yol vardı ama zinciri attı tabi...kayalıklı beter bi yol ben silik tekerlerle oraya girerim ama inişi yavaş alırım tabi....
evet kararınız kesin ise havalar haftaya bozmakta cumartesi 19 derece istanbulda, sapancada sıcak olur ama 1640 dondurur adamı ve kasımdayız yer yer buzlanmalar olabilir ....
dönüş derbente gitmece ..tabi önce maşukiyeye inilir ondan sonra bir km sonra derbent istasyonu ...................
farklı yönlerden binme durumu ise kopmalara sebebiyet verebilir giderken mümkünse herkes haydarpaşada olursa daha iyi olur ...

eğer dönüşü geç kalmayı göze alırsanız doğu ile yapılır ama çok geç geliyor tren gerçi rahat rahat dönülmekte ....23.30 da geliyor....yalnız tekrar 20 km arifiyeye dönüşte pedallamak lazım ...

Kudret abi, Kartepenin K'sini bile duymak sana yetiyor hemen oracıkda bitiveriyorsun:)

• Beğen
@Alp Aslan

hocam kartepe benim diyarım biliyorsun bin defa giderim demiştim .samet gerçi pazartesi diyor ama hava çetinleşiyor bu pazar ..........
ve pazartesi iş daha da zor olur 14 kasımda aytekin ben ve onur otelin orda donduk 1640 da ise duramadık dışarda yalnız bu sene havalar iyi bence son fırsat bu cumartesi ....
gerçi pazartesi havanın sertliği olabilir ve buda son derece yorucu olur eğer samet o.k derse ben onla bu pazartesi topuklarım kartepeye tüm techizat hazır kışlıklar ....

eyv. abi saolasında ben pazartesi çalışıyorum biliyorsun cumarteside öğleye kadar çalışmaktayım cumartesi için izin almaya çalışırım duruma göre ;)

yarın maç var bende hala düşünmedeyim maç mı? bisikelt mi? bu arada gözlükler için konuştum kargoya verildi yarın elimde olur.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri