Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

dün akşam yine süperdi herkesin ayaklarına sağlık rüzgar bizi yorsada zorlasada keyif almasını bildik bazı yerlerde pedala basacak halim kalmadı 100 metre önde ersoy ona yetişmem mümkün değil arkama dönüp bakıyorum kimse yok dursam daha kötü derken mustafa abiler geldi ulaş abi saolsun aldı araya beni biras dinlendim o esnada sonra ışıklarda ben yine koptum sonrasını hatırlamıyorum soluğu avşarda aldım avşardan kartala dönüşde mükemmeldi rüzgar hep arkamızda 27km nin altına düşmedik hiç

gecenin bi yarısı beni yanlız bırakmayıp arabasıyla evime kadar getiren ahmet abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan.

perşembe gelemeyeceğim onunda üzüntüsünü yaşıyorum BEŞİKTAŞIMIN maçı var belki ilk yarıyı izler sonra çıkar pendikte veya kartal buluşuruz.

Scudo
saolasın abi :) grup olarak pazar günü şöyle bi anadolu kavağı falanmı yapsak? kartepe çok uzak olurda sahilden anadolu kavağı güzel olur ;)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir
Çalışma ihtimalim var ama olmazsa sabahdan kavağı bir ziyaret edip balık ekmek yapmak harika olur

@samet_özdemir

samet kartepe en iyi şekilde adapazarı trenine binip büyük derbentte inip ordan 1640 çıkmaca yalnız bu aralar acaip havalar güzel murat dostum yeni gitti zirvede kar yok buzlanma çok az ...tabi soğuk olur....
dönüş derbentten yapılır toplam 44 km bi şey değil ama tırmanış 21 km rampa bütün günü alıyor zati...
yalnız tek sorun dönüşte olmakta trenlerde yük vagonu olmuyor tam bi işkence
bu yüzden ben artık kartepeden istanbula dönmek niyetindeyim trenle derbente dönüş bostancıya bisikletle , tabi günlerin uzaması lazım tam bi macera ..... toplam 157 km iş bitiyor....

@Ahmet Ersöz
Yahu Ahmet'cim aklıma geldi sende yoksa benim gibi hala senden küçüklere abi diyenlerdenmisin niye sordun dersen eğer profilinde bir hata yoksa sen benden 1 yaş bile büyük olabilirsin ama dert değil hoşuma gitmiyor değil hani ama bilgin olsun diye paylaşayım dedim benim küçük kardeşimmmmm:) :) :)
lastik patlatmaya dönersek ben artık sınırları kaldırdım her cam parçasını değerlendiriyorum ama bu sadece arkadaşlarıma olan sevgimden ben üzerinden atlarımda başka birisinin lastiğini patlatmasın diye:)

Resimler gerçekten çok güzel çıkmış. Tur gerçekten çok güzeldi hatta eve geç gelip geç yattığım için sabah servisimi kaçırıp işe toplu taşıma araçları ile gitmeme rağmen tura değdi.

@Alp Aslan

Tam üstüne bastın be abi :) Bu bendeki ağız alışkanlığı hitap şekli, aynen senin dediğin gibi. Gerçek abilerimize harbiden abi, aramızda da bu tarz bir abi :) :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve binRR
@Berna Solak

Haklısın valla, kaderim bana göz kırpmış.
Bu arada arkamdan verdiğiniz desteği de farketmedim sanmayın :D :D :D

@Ahmet Ersöz

:) Ahmet çekme konusunda ne desen haklısın hiçbirimiz de seni dinlendirmedik:) ama ben altımdaki bisikleti o kadar zor tuttumki bir an bisikletle beraber beni geri atacak zannettim nefesim kesildi.
Bu arada sağ sağlim dönmenize sevindim, dünkü havada sürülmeyecek kadar çok sürdünüz, tebrik ederim ikinizi de

@Berna Solak

Hayırdır, maksimde sahnemi alacaksın bu hafta sonu:D:D

Geri