samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
dün akşam yine süperdi herkesin ayaklarına sağlık rüzgar bizi yorsada zorlasada keyif almasını bildik bazı yerlerde pedala basacak halim kalmadı 100 metre önde ersoy ona yetişmem mümkün değil arkama dönüp bakıyorum kimse yok dursam daha kötü derken mustafa abiler geldi ulaş abi saolsun aldı araya beni biras dinlendim o esnada sonra ışıklarda ben yine koptum sonrasını hatırlamıyorum soluğu avşarda aldım avşardan kartala dönüşde mükemmeldi rüzgar hep arkamızda 27km nin altına düşmedik hiç
gecenin bi yarısı beni yanlız bırakmayıp arabasıyla evime kadar getiren ahmet abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan.
perşembe gelemeyeceğim onunda üzüntüsünü yaşıyorum BEŞİKTAŞIMIN maçı var belki ilk yarıyı izler sonra çıkar pendikte veya kartal buluşuruz.
gecenin bi yarısı beni yanlız bırakmayıp arabasıyla evime kadar getiren ahmet abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan.
perşembe gelemeyeceğim onunda üzüntüsünü yaşıyorum BEŞİKTAŞIMIN maçı var belki ilk yarıyı izler sonra çıkar pendikte veya kartal buluşuruz.