Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
30 ortalama süper oluyo kopmada olmuyor tıkır tıkır gidiyor herkes ama nedense dragostan sonra 30 giderken 35 e çıkıyoruz birden :D sonra ufak tefek kopmalar oluyo :)

Bende alayım artık şu 705 imi:D hala arayacaklar baytekinden, gelmiştir belkide:)
Ben erken geleceğim zaten, oturur çaylarız:D

@Mehmet Salih

Yerinde bir uyarı, teşekkürler Salih:)
Özellikle yüksek profilli jantları olan arkadaşlar dikkat etsin:D:D

@Ulaş Apak

mantıklı....
birbirinin performansları aynı olanlar zati birbirlerini tanırlar ikili grup oluşturulması en mantıklısı dönüşü alacak olanlar lodosa yakalanacak hatırı sayılır rüzgar yandan ve önden vurur yandan gelen rüzgara karşı paralel olmak lazımda gel gelelim o sahil yolunda mazallah iki bisiklet yanyana tehlikeli iznik e giderken sol yanımızdan şiddetle vuran rüzgara karşı ikili sisteme geçtik en soldaki rüzgarı yiyordu sağdaki ise yemiyordu tabi değişmeli oldu
riva antremanlarında aynı durum önden esen rüzgara karşı poyraza karşı, o gün çok şiddetli rüzgar vardı ,ben semirin ensesine yapıştım tabi burda önemli olan o iki kişinin performanslarının aynı olması eğer değilse zati öndeki kopar ve arka kalan o vakit yandı demektir mümkün olduğu kadar insanlar birbiri ile takıla takıla zati performanslarını anlarlar ve herkes partnerini seçer geçen pazar sahilden topluca çıktık kurtköy pendik sapağında rüzgar önden poyrazdan esmeye başladı serdar dostumun arkasına yapıştım o 57 yaşında ben 54 böylelikle iki yaşlı fosil yorulmadan gitti ben serdara teklif ettiysemde öne geçmek için o kabul etmedi önde giden rüzgara karşı eğilmek durumunda çene mümkün olduğu kadar gidona yaklaşabilir..

@binRR

ertan sen işin farkında değilsin ister istemez kondüsyonun açılacak sonra ben senin öyle bir tozunu yiyeceğimki şaşıracaksın
nitekim senin altındaki alet ferrari benimki traktör....

:D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Yok abi estağfurullah, ben hayatta senin kondüsyonuna gelemem:) birincisi öyle bir amacım zaten yok, ben işin keyif tarafındayım, ikincisi sigara kullanıyorum biliyorsun, bizim tur kısa ve molalı olduğundan nasıl olsa duracağız diye abanıyoruz habire:D ultramaratonda aldım boyumun ölçüsünü:D
Ayrıca bisikletleri değişsek, hakikaten ben senin geçtiğin yere geldiğimde o toz yere iner ve yapışır abi:D
Maşallah diyeyim abi, fazla kendimizi zorlamadan uzun yıllar hep birlikte pedallamaktır dileğim:)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR

işte arkadaş senin bu yönünü çok beğeniyorum olay bu zati mütevazi olmak ...
ama ben asla kendimi tepelerde görmem sadece çalışıyorum...
asla dev aynalarım yok benim ama içinde bir gün bir istek oluşacak
ve birdenbire bir yola gireceksin o yol seni acaip yapacak o vakit şunu düşünebilirsin işte son durumum bu artık burda kalayım diyeceksin olay bu zati
performansını korumak zati ben hafta içi hafta sonu antreman yapıyorum ama bunu zevk için yapıyorum o kadar ...
ha benden daha iyi adamlarla yapıyorum onlar ile uzun yollara gidiyorum etap sonunda 25 dakika fark yiyorum bunu kafama takmıyorum kompleks yapmıyorum ....
ertan hocam o sigara iyi değil babamız günde üç paket içe içe gitti tabi bazı insanlar ne kadar içse kanser olmuyor ama genede dikkatli olmakta fayda var en azından azaltılabilinir az sigara ile zati sele üstünde vucuda giren nikotinler terle atılır...

Teşekkür ederim abi:) sigara konusuna gelince zevk alıyorum ben, yakında bırakabilirimde bilemiyorum, zaten havadar yerde içmeyi severim, asla o sigara odalarına filan girmem, müptelası değilim yani:) içtiğim sigarayıda kime versem beğenmiyor zaten:D bu ne be çek çek birşey gelmiyor diyorlar:D
Falat yanlış anlaşılmasın savunmuyorum sigarayıda, ama tıkandığımı hissetsem anında bırakırım;) daha önce 2 kez, 3er sene ara vermişliğim var zaten:D

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
:D:D yok yahu Arif laf dinliyor:D gelsin gelsin:D

@Ahmet Ersöz

Bende tekrar görüşmekten memnun olacağım. Bu akşam kaliteli bit muhabbet döneceğe benziyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
Merhabalar, başlıkta pazartesi de deniliyor ama içerikte pazartesi için bir şey belirtilmemiş pazartesi günleri iptal mi oldu ?

• Beğen
Tepkiler: binRR
beyler ben işyerindeyim hala çıkamadım yine geç kalcam siz yavaş tempolu gidin hız ölüm getirir unutmayın..

hep güzel havalarda sürmekte bir yere kadar ya bunun tadıda başkaymış :)
rüzgar olmasa zaten grubu kartalda falan yetişebilecektim iyi oldu o bakımdan

Geri