@Ulaş Apak
mantıklı....
birbirinin performansları aynı olanlar zati birbirlerini tanırlar ikili grup oluşturulması en mantıklısı dönüşü alacak olanlar lodosa yakalanacak hatırı sayılır rüzgar yandan ve önden vurur yandan gelen rüzgara karşı paralel olmak lazımda gel gelelim o sahil yolunda mazallah iki bisiklet yanyana tehlikeli iznik e giderken sol yanımızdan şiddetle vuran rüzgara karşı ikili sisteme geçtik en soldaki rüzgarı yiyordu sağdaki ise yemiyordu tabi değişmeli oldu
riva antremanlarında aynı durum önden esen rüzgara karşı poyraza karşı, o gün çok şiddetli rüzgar vardı ,ben semirin ensesine yapıştım tabi burda önemli olan o iki kişinin performanslarının aynı olması eğer değilse zati öndeki kopar ve arka kalan o vakit yandı demektir mümkün olduğu kadar insanlar birbiri ile takıla takıla zati performanslarını anlarlar ve herkes partnerini seçer geçen pazar sahilden topluca çıktık kurtköy pendik sapağında rüzgar önden poyrazdan esmeye başladı serdar dostumun arkasına yapıştım o 57 yaşında ben 54 böylelikle iki yaşlı fosil yorulmadan gitti ben serdara teklif ettiysemde öne geçmek için o kabul etmedi önde giden rüzgara karşı eğilmek durumunda çene mümkün olduğu kadar gidona yaklaşabilir..