Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

rüzgarla dans var akşama demekki esmezse iyi olur gerçi :D ertan abi emri vermiş esmeyecek :) akşam görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@samet_özdemir

az once caddebostan sahılden gectım denızden muthıs bır ruzgar esıyor sagolsun kasım ayında yüzmüş kadar oldum. Aksama daha da sıddetlenebılır sanırım.

• Beğen
@Özgür_Aksoy

Olmadı bu günlük Caddebostan'dan itibaren caddeye çıkarız.

• Beğen
@binRR

Ertan abi, haksız sayılmazsın. Şu an rüzgarın hızı 48 km/h. Saat 21:00'e kadar düşüyor ve 35 km/h oluyor. Saat 24:00'te ise 32 km/h.

Bu durumda sürüş esnasında yine de güzel güzel esecek demektir.

ne güzel 32 km rüzgar arkadan ittirirse iyidirde bize hiç o denk gelmiyor genelde tersten ittiriyor o rüzgarıda ertan abi yiyor saolsun bütün grubu çekiyo kaynarcaya kadar ayaklarına sağlık ertan abi :D

ahmet abi akşam napıyorsun ben saat 19:00 gibi pendikte olucam ordan devam edicem caddebostana

• Beğen
@Özgür_Aksoy

Sanmam, rüzgar genelde öğlen saatlerinde şiddetlenir, akşam hava limanlık olur derler denizciler:)

@samet_özdemir

Bacaklarım el verdiği sürece çekerim ne var:D hem bana da antrenman oluyor:D

@samet_özdemir

Ben demiyorum denizcilerden duydum:D

ne farkeder iki tekerde aynı sayılır onlarad macera sever bizde bisiklet motor hepsi aynı nede olsa :D ben eve gidince biras doping hazırlayayım kendimede grubu biras çekeyim dürümcülerden sonrada ertan abiye emanet ederim ön tarafı :d

Gelmeye çalışıyorum son dakikada bir aksilik çıkmazsa 20:30'da caddebostan'dayım, görüşmek üzere

@samet_özdemir

Sametcim benim durum yine muallakta. İşleri halledersem seni ararım Pendik'ten beraber gideriz Caddebostana. Ama eve geç gelirsem yine Kartal'a gelir oradan katılırım. Seni aramazsam bilki ben Kartal'dan katılacağım.

@binRR

Abi güzel diyorsun da, hepimiz peletonda kalabilsek haklısın, öndeki rüzgarı yer, arkadakiler rahat eder. Ama biz bir süre sonra peletonun gerisinde kaliyoruz ve gerisi malum, rüzgarla dans :D :D :D

ertan abi gider tabi 7.2 kg ben nasıl gideyim 14 kg :D o tek bisikletle giderken ben çift bisikletle gidiyorum :D işin şakası tabide ertan abi senin gibi olabilmek için daha çok antrenman yapmamız lazım ;)

• Beğen
@Ahmet Ersöz

Abi böyle havalarda rüzgardan minimum etkilenmek için öndeki peletondan geri kalanların da kendi arasında ikinci bir peleton oluşturması ve en öndeki kişinin dönüşümlü olarak değişmesi lazım. Ben de gücüm yetse ön peletonda ara ara öne geçicem, doğrusu o ama bu bisikletle maalesef gücüm yetmiyor. Yol bisikletine geçince inşallah :)

@Ulaş Apak

Öncelikle ben o kadar iyi gidemiyorum aslında;) bisikletleri değişsek ben gelemem sizin peşinizden;) ayrıca da inanın hiç sorun değil, geçen perşembe dönüşte Serdar abi çekti bizi, Arif de sağolsun geldiğinde hep önde, yani hep ben çekmiyorum grubu, ayrıca da çeksem ne olur, maksat bir arada keyfini çıkartmak:D
Bu akşam bana bir tempo verin, çok yüksek olmasın ki fazla kopma yaşamayalım:) km. saatim yok biliyorsunuz, kadans ile ayarlıyorum hızı:)

Geri