Bu gece tur çok iyi idi :in: hele Avşarda Çayların üstüne Bostancı da Kokereç ziyafti süperdi :in: Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler , ( Telefon düşmesi ve lastik patlaması dışında) ..Cüneyt nazara geldi,inşallah benim nazarım değmemiştir,Olağanüstü Cantlar güle güle kullan :vroam:
Evet arkadaşlar ben avrupa tarafından geç önmemden dolayı dün akşamki tura katılamadım. anladığım kadarıyla yine süper bir tur olmuş.Ş
u yarınki 09:00 - 12:00 arası B.ada turuna gelmek isteyen varmı?
* Berna ve Serdar Abinin istekli olduğunu biliyorum ama başka katılacak varsa ben yarın sabah 08:45 gibi bostancı iskelesinde olacağım 09:00 civarı uygun bir vapura binip B.adaya geçeceğim.
ertan abi ben tura katılmaktan büyük haz alıyorum amma içim gidiyo artık her gelen deli makineyle geliyor biz eşşekle geliyoruz sanki bu arada kaçırdığım aksiyonlar için birkez daha üzüldüm düşen telefonu hiç farketmedim yerde bi siyahlık gördüm o kadar zaten o esnadada biz durunca serdar abiler koptu gitti zaten.
Bu arada kaynarcadan pendiğe doğru ilerlerken herkes bi bağrıştı ben ahmet abinin arkasında siper almıştım göremedim kedi köpek bişeymi atladı öne?
Cüneyt abi geçmiş olsun kudret abinin nazarı değmiştir o kadar çok laf ettiki pinarello ve bunun için
evet ben suçluyum galba pinarello ile gelmedi cüneyt...ve tekeri patladı ...
şaka bi yana o yolda ne vakit gitsem lastik patlar bu milleti eğitmek lazım yerlere soda şişesi atmayın diye adam bira şişesini atıyor ayrıca 24 saat temizlemiyor belediye o yolları, birazda bizim insanlarımız suçlu ............
yarın adaya gidecek dostlar rüzgarın hızı lodosdan 42 km pazar ise hava daha iyi....
Abi teklifin için teşekkürler lakin geçen sayfalarda da yazdığım üzere o tur uzunluk açısından pek yeterli gelmiyor bana, şahsen yine yolcuların grubuna katılacağım sanırım.
Ertancım çok teşekkür ediyorum.Seni fazladan yordum istemeden.Kaynarcada toplanırken yanıma geldiğinde,alıp başımı gittiğimden,grup düzenini bozduğumu düşünüp bir şey söyleyeceğini düşündüm.Şöyle bir manalı sessiz bir bakışmamız oldu aramızda.Demekki telefonu düşürmemden dolayı sana verdiğim extra bir efor kaybının yaşattığı bir bakışmış.Bu sayede turun ortalamasını da yükseltmiş oldun.verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı kusura bakma.Teşekkürler..
Birol'cum ben varım.Katılmak isteyenler şimdiden yazılsınlar.Bisikletle ilk ada turum olacak, parkuru bilmiyorum araziye girecekmiyiz? MB ile mi geleyim.Teşekkür ederim.
Kudret Bey , Camiadan her zaman şöhretinizi duyuyoruz.Dün tura geleceğinizi (bineceğinizi) düşünmüş tanışıp konuşurum diye düşünmüştüm.İnşallah bir daha ki sefere.Ada turu için hava tahmin bilgisi için Teşekkürler .Belki vapur kalkmaz biz yol grubuna katılırız.Hoşçakalın.
Abi estağfurullah olurmu öyle şey, bakış filan ben sadece birazcık seni telaşa verecektim dayanamadım bende dedim telefon o aradaki kafamda ne hinlik yapsam bakışıydı o
Serdar Abi MTB ye gerek yok fakat senin single speed (siyah olan) ile aya yorgiye çıkarken zorlanırsın. yol bile zorlu olabilir. istersen ben sana bendeki yeni aldığım MTB yi veririm.