Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@samet_özdemir
Kardeşim altta ismini verdiklerim benim denediklerim diğerleri hakkında bilgim yok.
kolay gelsin görüşmek üzere
1-Drager X-pect 8320 Koruyucu...
2-Drager X-pect 8321 Koruyucu...
3-Buğulanmaz Füme Lensli İş Gözlüğü

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@Alp Aslan

drager X-pect 8330 uda ekledim ben o gruba hepsi mükemmel senin dün taktığın 8820 ydi sanırım ertan abiye ve berna ablayada ondan alıcam. inş. kimse ordan alıpda üstüne 10 15 koyup satmaz herkes ucuz fiyata faydalansın :)

@Rikoenriko

Bence Aya yorgiye single speed le çıkılmaz..Zaten mtb ile 2 deneme yaptık.başaramadık, 3 denermiyim bilmiyorum.Bu işi gençlere bırakalım derim . :eek

@Selçuk Uygun

selçuk doğru der
artık senle biz emekliye ayrılmalıyız bizim işimiz değil bu rampa olayı..
yaşaşın gençler ......

:in: :in: :in:

@samet_özdemir

Samet sipariş verirken benim için de 1 adet Buğulanmaz Füme Lensli İş Gözlüğü sipariş eder misin?

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
tamamdır ahmet abi ;)

1-Drager X-pect 8320 Koruyucu...------- 7.06 tl -------3 ad.
2-Drager X-pect 8321 Koruyucu...--------7.06 tl -------1 ad.
3-Buğulanmaz Füme Lensli İş Gözlüğü--- 4.01 tl ------2 ad.
4-Drager X-pect 8330 Koruyucu ---------- 9.84 tl -----1 ad.

başka isteyen veya farklı model isteyen varsa yazsın kargo parası benden iş ayakkabısı ve tulumda alıcam kendime MR ve Tomografi montajlarında lazım oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@Selçuk Uygun

Abi hay hay senin varlığın bize güç verir:D :D :D ne var yani aya yorginin stabilize rampasında ben seni yanlız bırakmam paşa paşa yürür çıkarız.:D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
Büyükada turuna katılmayı istiyorum, bir aksilik çıkmazsa sabah Bostancı'dayım umarım.

Bu arada yarın için bir hava durumu özeti:

(link)

Saat 12:00'ye kadar yağmur görünmüyor ama rüzgara dikkat. 42-43 km/h

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@binRR

merhaba,

ben yine okuma moduna geçtim ama zararsızım, belirtmek istedim :))
(yazıyorum ki, yine dedektif iş başında demeyin :D )

bu arada ben de istiyorum o buğulanmaz füme lensli olanlardan, hakkaten lazım rüzgara karşı :)

:rolleyes:

tamamdır ceren hanım bir tanede sizin için alıyorum serdar abi sen hangisinden istiyorsun?

bunlarda gözlüklerin resimleri. ( benin bu işten hiçbir karım yoktur belirtmek isterim zaten fiyatlarındanda belli heralde kar payı olmadığı :) )

8820
(link)

8821
(link)

8830
(link)

buğulanmaz füme lensli
(link)

bu arada gözlüklerin hiç biri buğulanmaz özelliğine sahip ve çizilmez özelliğe sahipmiş :)

Evet arkadaşlar ctesi Büyükada turu güncel değil mi?
Kimler geliyor acaba?

Geri