Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

zaten benziyosun abi şapkada polis şapkası gibi :) dedektifliğemi başladın yoksa :D abi caddebostan maltepe oralar iyi pendik merkez iyide merkezden bi yukarı mahalleye çıkınca olay değişiyor çok iyi saygılı insanlarda var hayvanlarda var.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@Bibendum

Birde senin lastik patlamasaydı tam süper olacaktı:) jantları güle güle kullan ama çok göz alıyor gece bile:D

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
@Can Özbek

Çok kaytardın bu aralar:D söyleyeyim bak:D

@Ceren Sütlaş
Vallaha bu akşam çok şey kaçırdınız:) özellikle son bölümdeki kokoreç ve miller kısmı muhteşem oldu:D
Bekliyoruz inşallah:)

@Kudret Kurtcebe

Abi seni bisiklet kıyafeti haricinde görünce, inan ilk anda tanıyamadım:D sonradan aydım:D abi renk kattın, bir dahaki sefere birlikte pedallamak dileğiyle teşekkür ederim geldiğin için:)

Ertan abi bundan sonra caddeden dönelim Bostancı'dan itibaren. Sahil kısmı biraz neşesiz oluyor kışın :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@samet_özdemir

Ayaklarına sağlık sallanan çanta:D:D Arif in avşardan bostancıya kadar ters sürüş ve atraksiyonlarını kaçırdın:D vapurda karşılıklı oturuyormuşuz gibi geldik:D süperdi:D

@Sinan Yorulmaz

Hangi ara ölçtün uleyn onu:D:D

Eveet Mustafa İçdağ ın kızıltoprağa taşınması süper oldu:) ekibimize hem boğazına hemde pedalına düşkün birisini daha kazanmış olduk:D Serdar abi döke saça yine müthiş bir performans sergiledi, bu akşam Selçuk abi nin seramiklerinin farkı da ortaya çıktı:D
Tur son zamanlarda çok daha keyifli bir hale geldi, kaçıran arkadaşlar ne kadar üzülse yeridir:D

@Bibendum

Biz de 45.26 ya çıkmışız bir ara:D

@Bibendum

Yok, ben Serdar abinin düşen telefonunu aldıktan sonra sizi yakalamaya çalışırken olmuş:)

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Geri