Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ahmet Ersöz

Par donk( kafamdan gelen çarpma sesi) :D

Scudo
Dün akşam süperdi.Gün geçtikce kalabalıklaşıyoruz.Bu arada çok teşekkür ederim sizin gibi insanları tanıyorum sadece bisikleti iyi kullanmayı değil,saygı-sevgiyide en iyi şekilde öğreniyorum harika insanların arasında.:) Sormadan geçemicem gün geçtikçe gelişiyorum dimi :):)

ertan abi dün ben geçtim öne baktım kimse gelmiyor duraksadı grup hatta sende enerjini boşa harcama grubu çek bari dedin bekledim sonrada sağdan soldan geçtiniz serdar abiyle ikiniz beni :) benim asıl amacım sizi dinlendirmekti 1 dakika bile olsa :D

@samet_özdemir

Hadi leyn ordan sallanan çanta:D madem dinlendirecektin niye alıp başını gittin:D
Ne demişler peletondan ayrılanı kurt kapar:D

Dışarıda kıyamet koptu bu arada :)
Bisiklete binerken böyle bir havaya yakalanmak nasıl olurdu acaba?

• Beğen
Tepkiler: binRR
Ben az kalsın dün tura gelen arkadaşımla çıkacaktım:D Allahtan ofisten geç çıktım da öyle yırttık:D

Ofisde bir güzel giyindim, keyifle bisikletimi kapının önüne çıkardım sonra kafamı yukarı kaldırdım ve otoparka gittim arabayı getirdim bagajı açtım bisikleti bir güzel içine yerleştirip eve döndüm alternatif planı devreye soktum ; Predator izleyip mısır yemek herkese iyi akşamlar:in:
Ceren Hn. sizede hayırlı geceler görüşmek üzere:)

@Alp Aslan

Islanmadığına sevindim:) Ceren hanım işten geç çıktı bu akşam, ofline şu an:D akşam dışarıya çıkmaz evde olursa izlemeye devam eder sanırım:D Hava da kötü zaten otursun bu akşam evinde değilmi:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@RSY Ersoy

Sus beee, Ceren hanım dahil hepimiz donarız mazallah:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@RSY Ersoy

Anlamadım nereye bakmamız gerekiyor:D
Kod adı Ceren diyelim o zaman bundan sonra:D

@Halil Uygun

Bırakalım izlesin diyorsun yani, peki:)

Geri