Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Tolga Gürgün

Yıllarca forum ortamında yöneticilik yaptım, kendi forumum da var:D yermiyim ben canım kardeşim:D:D

Tek mesaj da delta bisiklet yılbaşı çekilişi:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgün
Tolga'cım senide bekliyoruz , hep pedal hep pedal nereye kadar oh be ya ruhum şenlendi şaka bir yana acayipde çeviriyorlar vızır vızır herkes hazır kıta:in:

@Alp Aslan

Alp im hep söylüyorum ben:D havuç suyu sıkarım dedim, çaylar benden dedim, hatta yanına çift kaşarlı, içine zarı soyulmuş bir dilim domates:D daha ne diyeyim güzel kardeşim:D:D

• Beğen
merhaba,
aynı turu tekrar perşembe akşamı mı yapacaksınız? ben de katılmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim. salı ya da çarşamba da çıkıyor musunuz?
sahil yolundan pendik'e gidip geri mi dönüyorsunuz? Googlemaps'e (z raporuna) baktım ama tam anlayamadım. Forumda da 4-5 sayfa geriye gidebildim.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@binRR

senin o gül yüzün yeter abicim ...bu tür ufak topuk oyunlarını yemeyeceğini zaten seni ilk tanıdığımda anlamış olmalıydım ...:D :D gelecem abi yakın zamanda ...

• Beğen
Başlıktan da anlayacağınız gibi pazartesi perşembe akşamları caddebostan 20:30 çıkışla kartal molalı, kaynarcadan dönüp dragos avşar kafede çay kahve, oradan da yavaş tempo enlere dağılış şeklinde yapıyoruz turumuzu:) buyrun bekleriz:)

@Tolga Gürgün

Ver coşkuyu, ver coşkuyu:D bekliyoruz efendim:D Ahmet hocamla birlikte tabi:)

@Alp Aslan

özledim seni hoş sohbetini canım kardeşim

bu arada Ertan Abi Ceren Sütlaş değilde Ceren Sütlaç olması gerekmezmi abi sen bilirsin ...:D

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
@binRR
Çaylaaaaaaaaaaaaaar, Deryarındayım abi, tost , balık, kebap bahane, muhabbet şahane ( bu arada balık ve kebabı da hatırlatayım dedim :) )

• Beğen
@Alp Aslan

Alp'ciğim çok haklısın . Balık yiyorum sonra yarım saat sonra acıkıyorum akabinde mutlaka et olması gerekiyor menüde kuzum :D

rakı ise yeşil üzümden yapıla efe olmalı ne de olsa efeler yalnız oynar değilmi Ertan Abi 'ciğim .....

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
@Tolga Gürgün
Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum eskisi gibi olamıyor ama yılbaşı organizasyonları başlamadan takılırım arkanıza, görüşürüz kardeşim.

@Alp Aslan

Alp kardeşim uyarmadı deme:D bisiklete biniyoruz ayağına salı pazarı rıhtımına duba olmayalım:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR
Abi tabirlerin feci, ağzı lafa yatkın bu kardeşin karşında kuzu sarması gibi kaldı.

• Beğen
@Tolga Gürgün

Yalnızlık Allah a mahsus canım kardeşim:D biz hep bir arada bak yeşil yeşil eşliğinde çalıp oynasak diyorum:D hee masada bir büyük olsun o ayrı mevzuuu:D:D

• Beğen
@Alp Aslan

Olsun Alp kardeşim:D o da can ciğerdir nede olsa:D

Bilgilendirme için teşekkürler..
Buluşma yeri Caddebostan Migros önü mü?
Işık, fosforlu kıyafet, vs. gerekiyor mu?

• Beğen
@binRR

Ertan Abi eski sayfalara gitmek eski defterleri şimdi bir daha açmak istemiyorum doğrusu .. Ortalama kaç hız ve kadansta gidiyorsunuz yanınızda kaç matara su taşıyor ve ne kadar mola veriyorsunuz birde ek olarak toplanan irtifa km sini soracaktım abicim turlarınızda ....:D :D :D

• Beğen
Geri