Aleyküm selam..
Arkadaşlar bende dün Ersoy ve çaprı ile birlikte cm cilere katıldık.Doğrusu pek zewk aldığımı söyleemeyeceğim taki ersoyu kafalayıp cmcilerden ayrılıp kartala pedallayana kadar.Ersoy saat geç olduğu için Dragostan döndü.Ben kartal yapıp oradanda uğurmumcunun rampalarına sahilden doğru vurdum kendimi.Güzel bir tur oldu diyebilirim.Uğurmumcuda akraba ziyareti falan derken bu akşam 22:30 da oradan haraket edip gene kartal sahil - bostancı sahil ve oradanda dudulu ew yaptım.00:16 te ewdeydin.40 km gibi bir yol ama çok keyifli oldu sahil bomboştu çünkü
Birde maltepe civarındayken bisiklet yolunda yatan bir köpek geldiğimi görüp kalktı ve yaya tarafına geçip yattı ... Biliyorum bisiklet yolunda yatıyoruz eşşeklik yapmayalım kalkıp diğer tarafa yatayımı akıl edemedi ama en azından ona zarar verebileceğimi düşünüp oradan kalktı...Darısı 2 ayaklı köpeklerin başına diyorummm
Ben sana cm konusundaki fikirlerimi söylemiştim zaten20 gün oldu neredeyse ayağım pedala değmedi, bu hafta da yokum ama önümüzdeki haftadan itibaren normale döner katılırım aranıza artık kış moduna girdi istanbul, sahil bomboş olur geceleri, yola bile çıkmaya gerek kalmayabilir
Gerçekten inbsanlar kış moduna bağladılar kendilerini ama dün ciddi boyutlu terledim gece dönerken.Hawa gerçekten çok güzeldi.Uğurmumcudan kartala inerken 70km gibi bir hızda bile hiçbir üşüme olmadı.Gerçekten pedallamak için idealdi