Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Sarpedon

Selçuk abi sen form tuttun ben hala ofiste pinekliyorum:D sen çekersin artık beni:D

Scudo
@binRRben sabah çıkmaya çalışacağım abiler.Öğlen gibi avşarda buluşabiliriz bencede.Akşam saat 17:00 göztepe parkında CM'ciler olacak oradada takılmayı düşünüyorum biraz.

@arda taşan

Hmm bu tur da gayet güzel görünüyor ama saati biraz geç ya. şöyle ki benim 12 civarı eve dönüp iş başına oturmam gerekiyor. Halbuki bu güzergahı tamamlayıp eve dönmek akşamüstünü bulur. Gelip de yarı yoldan dönsem o da çok can sıkıcı olacak.
Muallakta kaldım şimdi valla, ne yalan söyliyim.

Bence kantarcı durağından yolcularla gidin, hem bildiğiniz etap hemde geri dönüşü vakitli olur, sabah en geç 9 da işte olmam gerekmese bende isterdim kaçmayı ama:( hala ofisteyim:)

@binRR

Evet herhalde ben öyle yapacağım.
Biraz daha erken çıkılsa hiç değilse Kaynarca'ya kadar eşlik eder döner, öyle işe gidersin. Kolay gelsin abi.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Teşekkür ederim ama o kısacık vakiti de uyumaya ayırmak istiyorum:) ayrıca pedala basacak takatim de kalmadı:( bilirsin perşembe turlarını bu güne kadar hiç aksatmazdım iki haftadır ona bile katılamıyorum, önümüzdeki hafta da böyle olacak muhtemelen:( sonra normale dönerim inşallah:)

@binRR

Bir sey tuttugum yok,Ben Pazar gunu Mert'in turunun yolunu tutmayi hedefliyorum.Sende gel Anadolu Kavagi 'Palamut' turu....

• Beğen
Tepkiler: binRR
@arda taşan

Ardacim persembe niye tura gelmedin belki avsara gelirsin dedik ama ......neyse ozletme kendini....Pazar gel Anadolu kavagina gidelim...:in:

@Sarpedon

Abi şimdi işten çıkıyorum, malesef pazar da ofisteyim:) Mert e selam söyle, ada fotoğraflarımız da yok hala ortada:D

dün yapılan ağır antremen tablosu
katılanlar...

1- aytekin erzan -yol
2- mustafa içdağ ---moderatör... yol
3- mustafa -2 yol
4- özgür nevres. yol
5- kudret kurtcebe -melez bisiklet 10 kilo 370 gram scott ne mtb nede şehir bisikleti nede yol ne idiğü belirsiz kendine münhasıran bir bisiklet...

hızla başlayan tempo önde üç adam tempo 39-40 km
kopanlar aytekin.,özgür .mustafa -2
arka b grub olarak mustafa içdağ ve onun rüzgarında ben tempo 32 km
belgrad girişine kadar tempo ...
kemere birlikte topuklamaca kemer rampasında ilk üçe birlikte girenler
aytekin özgür mustafa -2
dördüncü ben hemen arkamdan gelen saniye farkı ile mustafa kaptan dostumuz .....
kilyosa kadar tempo ile devam edildi ..
üst üste gelen acı çektiren kilyos rampaları tempo 15 -18
kilyos dönüşü 3 adam 100 km ye olayı devirdi ben kaptan mustafa içdağ ile gene 32 tempo ile beşiktaşa döndük ağır bir turdu ....

@Kudret Kurtcebe

Ayaklarınıza sağlık abi, şu an iş yerinden yazıyorum, biraz ferahlasın işler bende katılmak istiyorum bu turlardan birisine:) Mustafa bey iki haftadır yapıyor bu turlardan:)

@binRR

dostum diyebilirmki çok randımanlı oldu benim için ...
grupta çok iyi idi
valla mustafa içdağ dostum topik açtıkça gideceğim bu günde gittiler ama yağmura yakalanmış olabilirler ben dün tekerin rulmanlarını yedim yokuş aşağı hem öttü hemde arkadan hız kesti ...
neyse tamire verdik pazartesi alacağız ....

@Kudret Kurtcebe

Bende yeni bir bisiklet topluyorum şu sıralar, kadrom bu hafta elimde olacak, diğer parçalarım sele hariç hepsini hallettim, onuda apırlığına bakmadan hem yakışan hemde rahat birşey bakıyorum:)
Bir tek eksiğim jant setine kaldı, onuda aldım 3-4 hafta dediler ama 10 günü geçti zaten:)
Abi biz bu gençlere ayak uyduracaksak seramik göbeklere geçmemiz lazım:D haberin olsun:D

Geri