Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Selam dostlar, ben bu perşembe de, cumartesi de yokum malesef:( ofisten gece 2 den önce çıkamıyordum, artık sabahlama turları başladı benim için:( bir aksilik olmaz ise önümüzdeki hafta perşembe turuna gelmeye çalışacağım:)

Scudo
@Rikoenriko

Abi çok istiyordum ama bu hafta olmayacak galiba. Zira bir yandan kitap çevirisi, bir yandan bürolar derken 4 ekim'e kadar inanılmaz yoğunum. Anca perşembe akşamları ve cumartesi öğlene kadar bisiklete binmeye vakit ayırabileceğim. Yarım günde Şile'ye gidip dönecek kondüsyona da sahip değiliz henüz. Yine bir program ayarlarız ama daha kısa olur. Yarın akşam konuşuruz.
Artık ekimde hava şartları el verirse o zaman yaparız. Böylesi daha iyi olmuş da olabilir. Baksana Ertan abi de yoğun çalışıyor, Can yurtdışında, Sinan'ın bisikleti hâlâ bakımda. Şile'ye gitsek de oldukça eksik bir kadroyla olacaktı.

@binRR

abim allah kolaylık versin.Aman abi işler iyi olsunda turu yaparız gene.
Arkadaşlar ben bu ara pek çıkamıyorum kış sezonu bizde çok yoğun oluyor.Her ne kadar hawalar çok soğumasada yoğunluk başladı.Yarın akşam trafik sorunum olmaz ise mutlaka geliyorum.Cumartesi kesin değil ama uyandıran olursa gelmek istiyorum :)

@arda taşan

Sağolasın canım benim:) şu an eve gelebildim, bir duş alıp yatayım yarın yine berbat bir gün olacağı şimdiden belli:D
Zaten jant setim de gelirse artık yeni bisikletle gelirim şileyede:D

@arda taşan

Gelmeyeceği konusunda duyummu aldın nedir:D

@Rikoenriko

birol abi harika olurdu bencede ama benim o tarihte kuzenler toplantım war :D
oyüzden katılma şansım hiç yok

Arkadaşlar bu akşam katılamıyorum biraz geç oldu ama ancak bakabildim.İşler başa çıkılamaz hale gelmeye başladı ben makinelerin arasına dalmaya gidiyom tekrar hade bye :D

dunku turdan sonra farkettim ilter abi yol bisikleti alirsa bizim turlarda geri kalmamiz icin scoter falan almamiz gerekli :D :D

dün akşamki tura gelmeyip de yarın müsait olanlar için buraya da yazayım.
Yarın yağmur yağmazsa Sabah 8'de Kantarcı durağından, 8:15'te Bostancı'dan çıkan yol bisikleti antrenman grubuna katılıyoruz, isteyenler buyursun :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri