Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Perşembe akşamı tamamda cumartesi için söz vermeyeyim:( 2 den aşşağı ofisten çıkmıyorum bu aralar:(

Scudo
Eğer bu hafta perşembe günü ayın 16 tısı akşamı gidicekseniz gelmek isterim sizlerle ... :))

Arkadaşlar 1-2 güne kadar sevgili bisikletim ve ben istanbul'da olacağız.Fakat size sormak istediğim bir şey var.İstanbul'un tamamen yabancısıyım.Evim Kadiköy'de.Geldiğimde spd'ye geçiş yapacağım.Sizce hem yakın ve hem maddi olarak en uygun yer neresi olur?Ayakkabı olarak sidi düşünüyorum.

@Necmitaskiran

Kaçkar bisiklette Sidi ayakkabıların çeşitlerini bulabilirsiniz.Yeri de Göztepe'de,Kadıköy'den kolay ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Bu aksamustu Ulasla bir Kaynarca turu yaptik donusde de Kucukyalı da Maltepe belediyesinin duzenledigi mini Bisiklet turuna katildikç

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Ben bu akşam yokum malesef, bir arkadaşımızın başını yakmasına şahitlik yapacağız:D:D

@binRR

Hehe kolay gelsin.
Artık cumartesi bir şekilde ayarlayıp gelmeni bekliyoruz abi.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Ulaş ondan da hiç emin değilim:( 3 gündür gece ikiden önce çıkamıyorum ofisten, salı günü on sunumumuz var, ona hazırlanıyoruz, muhtemelen haftasonuda çalışacağız:(

Arkadaşlar, dün geziye katılanların bildiği üzere Şile'ye yarın gidersek Ertan abi işleri, Selçuk abi tanıdık ziyareti, Sinan da bisikletinin bakımda olması nedeniyle gelemeyeceği için dün akşam Şile gezisini öbür haftasonuna bırakmaya karar verdik.
Yarın ise Bostancı-Tuzla sahil-Şekerpınar-İstanbul Park-Sabiha Gökçen güzergahında az molalı, orta-yüksek tempolu bir tur yapacağız. Bostancı gidiş dönüş mesafe 95 kilometre civarı olup buluşma saati 7:00, hareket saati 7:05 olacak. Yarın (ya da haftaya) görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
dün gelemedim gene işlerin yoğunluğundan ama yarın için umudum var :D

@Can Özbek

Valla ayarlayabilirsen kendi açından iyi olur. Uzun süre antrenmansız kalmak hiç iyi gelmiyor, biliyorsun.

Ben yarınki programa da katılamıyorum malesef:( kuzenim geliyor yurt dışından, Sabiha Gökçen e inecek saat 04:00 gibi, eve gelmemiz 05:00 i bulur tahminimce, sonra da yatıp biraz uyurum, kalkınca da işe:)
Bu arada sram red ler de yarın elimde:D

@binRR

Sağlık olsun abi, haftaya artık.
İniş biraz daha geç olsaymış oralarda görüşebilirmişiz ;)

• Beğen
@robinthegreen

Aklımada gelmedi değil hani:D

Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar...
Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz.

Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not:Kişisel olarak "byyurt" rumuzlu arkadaşımız müracaat etmiş( https://www.bisikletforum.com/showthr...=65290&page=42 )
Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" ( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=71058 ) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.
Ben de moderatör arkadaşlardan birine ö.m ile durumu ilettim.Henüz bir cevap gelmedi.

--------------------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@robinthegreen

Perşembe akşamı o kadar geliriz dedikten sonra sabah hiçbiriniz gelmediniz, teessüflerimi sunuyorum arkadaşlar :)
Olsun, biz arkadaşım Farukla Şekerpınar üzerinden F1 yaptık, hatta biraz da uzattık, gayet keyifli oldu.

• Beğen
@robinthegreen

Ben 06:00 ya geliyordu yatabildim, bir ara gitsemmi diyede düşündüm ama misafirimle vakit geçiremem dedim ve gelmedim:)

Geri