Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Necmitaskiran

Kadıköy yakası bostancı sahil yoluna yakın olacaksanız, buyrun bekleriz:)

ben İstanbul dışındayım tatil aile ziyareti falan Ankara' ya geldim :)
Burdan herkesin bayramını kutluyorum ve iyi pedallar diliyorum hepinize dostlar.

@Can Özbek

Sana da iyi bayramlar ve iyi tatiller.
Cumartesi de yoksun bu durumda sanırım?
Neyse bu hafta nispeten kısa çıkacağız zaten.

@robinthegreen

Kaptan ben ekip adına elçuk ve Serdar abileri aradım selamları var:D haberin olsun:D

@robinthegreen

Evet ulaş'cım geleneksel perşembe rotasından farklı,tur organizasyonlarıda zevkli oluyor.organizasyona devam.Gurup formdayken, 7 karlı zirve yapıp,karlı zirveli asfaltların kaplanları ünvanınıda alalım.
GPA 4 'e kaydımı yaptırdım.Ekim3 ile !5i arası muğladayım,bu arada.

Ewet arkadaşlar herkezin bayramını kutluyor ve nice birlikte olduğumuz bayramlar ve turlar diliyorum...

Akşam aynı yerde aynı saatte değilmi....Bayramdan dolayı bir değişiklik yok değilmi

@RSY Ersoy

Cumartesi, yanımda makas getireceğim:D bana attığın o görünmez çengelin ipini keseceğim:D:D bittin oğlum sen:D:D

Herkese iyi bayramlar. Hala yeni bisiklet için gerekli parayı denkleştiremediğim için dün Rahmanlar'dan Küçükyalı İstasyonu'na sahilden gidip, içeriden döndüm ve eve döndüğümde saat 22.25'ti. Yürüyüşüm molalarla birlikte yaklaşık 5 saat sürdü. Ayaklarım ağrısa da iyi bir yürüyüş yaptığıma inanıyorum. Yeni bisikletimi aldığımda ben de katılmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: binRR
dostlar yarın 8.30 bostancı iskelede buluşuyoruz değil mi, yoksa var mı bir değişiklik..

@RSY Ersoy

06:30 olması lazım, erken geri döneceğiz:) öyle konuşmuştuk en son:)

@binRR

Cumartesi sabahı son anda çıkan bir iş yüzünden gelemedim, Sinan da uyanamamış ama biz ikimiz pazar sabahı buluşup Sabiha Gökçen yaptık, gayet de iyi oldu.
Bu arada F1 yolu üzerindeki benzin istasyonunun çalışanlarının McGyver'dan aşağı kalır yanı yokmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
@robinthegreen

Öyle olmasalar ön jant elimde taksiyle dönüyor olacaktım. Kompresörün araba sibobu aparatını çıkarıp eliyle sıkıştırarak tubeless lastik şişirmeyi becerebilmeleri gerçekten inanılmazdı :)

@robinthegreen

Bizde Serdar abi, İlter, Ersoy ve ben şeklinde gittik, dönüşte de avşarda güveçte menemen in başına oturduk:D güzel oldu aslında:)

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Geri