Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@neutralife

Haftayı boş geçmemene sevindim, daha kolay tamamlamışsındır sanırım;) barajı geçtin diyebiliriz artık:D

Scudo
@binRR

Evet, pek zorlanmadım bu sefer :) Bir de polis çevirip "bir daha görmeyeceğim sizleri burada" şeklinde ayar vermese daha güzel olacaktı.

@neutralife

Ha haa bu haftadamı:D yoksa geçen haftadanmı bahsediyorsun:)

Yok abi bu hafta Sabiha yolunda oldu. Muhtemelen karşı şeritteki 3-4 kişilik yol grubunu gördü, müdahele edemeyince uyuz olup bize patladı :)

@neutralife

Hımm sende var o zaman bir şanssızlık:D

@binRR

Polisin küstah tavrı çok rahatsız ediciydi ama bu ülkede bu duruma şaşırmayı uzun zaman önce bıraktım maalesef. Ama sanırım referanduma özel bir durum vardı. Zira çevirme noktası bu sefer Sabiha Gökçen sapağına birkaç kilometre kala kurulmuştu ki, belki 30 kere gitmişimdir, bir kere bile orada çevirme yapıldığını görmedim. Dönüşte oluyordu hep.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
Olmaz mı :) Lastiği şişireyim derken tamamen indirmeyi başardım. O benzincindekiler olmasa hapı yutmuştum. Anca tır lastiği kompresörü ile şişti :)

@neutralife

Eksik yansıtıyorsun ama. Sen yarı yarıya indirdin, sonra ben düzelteyim derken iyice sıçıp sıvadım. Yani tam bir ekip çalışması vardı :)

@robinthegreen

Eh pompanın parçası siboba sıkışıp da çekince "vorşş" diye inmesine yapacak birşey yoktu bence :)Ya o pompada birşey var ya da bendeki iğne sibop standart dışı.

Bu kadar haftadır bisiklete binemedim muhtemelen bu sefer rüzgarınızda saklanırım :D
Şile programı süper eğer iş nedeniyle bir durum olmazsa (ki artık olursa gerçekten deliriceğim :D) kesin geliyorum

Son resim, köpek beni kapmadan önceki son halim:D:D:D
Teşekkürler Ersoy:)

@binRR

teleşa mahal yok diye yavaş yavaş gittin abi aynen topuk yapcaktık hep beraber:D ,ve yandan kıyı kıyı gitmeye çalışan adama saldırcaklardı :D:D

@RSY Ersoy

He hee sen yapsaydın o yokuşta da bende görseydim:D:D

Görünüşe göre hem perşembe, hem de cumartesi hava durumu bakımından şans bizden yana olacak. Tam bisiklet havası gösteriyor hava tahmini :)
(link)

Geri