Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Gerçekten çok güzel bir tur oldu. Ancak kendi adıma konuşacak olursam Polonezköy'den sonrası benim için fiziksel ve mental anlamda tam bir işkenceye dönüştü. Buna rağmen zorlandığım bitmek bilmeyen rampalar sonunda hep birlikte alkışa tutan ve motivasyonumu düşürmeyen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizden ayrıldıktan sonra bacaklarıma dayanılmaz spazmlar girmeye başladı. Eve gelir gelmez magnezyum hapı aldım. Fiziksel ve kafa olarak bitmiş beni yalnız dönmemem için bekleyen ve o kamyon cehenneminde bana eşlik eden ve muhteşem bir tavuk yediren Ertan Abi'ye ayrı bir teşekkür ediyorum :)

Scudo
ooo perşembe akşamlarından sonra geleneksel cumartesi sabahları turu olmuş artık bu :)

@RSY Ersoy

Keyifli bir ekip keyifli bir başka tur daha oldu bizim için.Senide görmek isteriz yanımızda ersoy ;)

@saint poussin

arkadaşlar; şile otobanında emniyet şeridinde bile bizleri sıkıştıran kamyon şöförlerine,kendimi tutamayıp,bildiğim bütün dilek ve el sallamalarımı gönderdim.Birde rampayı zorlanarak çıkarken;gene kamyoncunun kafama salladığı ,öğle yemeğinin arta kalanını sardığı gazete topağı.Bu sefer kask düşmeden de ,işe yaradı.Kendimi hyvnt bahçesinde kafasına fındık ,fıstık atılan maymun gibi hissettim.Bunun dışında turda herşey güzeldi.(İnişler,çıkışlar,molalar vede turun sonuna doğru,bol adrenalinli tem sapaklarında geçişlerimiz.) Tur Rotası,ve erken sabahın yollarının boşluğu çok güzeldi.Bir dahaki polonez turunda, uzun mola vererek tadını daha çok çıkarabiliriz.Herkesin turdan zevk almasına ve salimen bitirmesine sevindim.Ertan kardeşimin tavuğunu yemeyide kaçırmasaymışım tur 4/4 lük olacaktı.Haftaya bu yüzden form düşürüp,erkan abimizin ardından ayrılmayacağım. :D :D :D Hoşçakalın. Serdar

(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)

(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)