Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

hey benim bolgeme geliyorsunuz!! ben de size katilabilirim:) bol rampali demek ki, mmm benim de iskence saatim gelmisti zaten. Yalniz, tam olarak rota nedir? bogazda nereden ayrilacaksiniz polonez'e. o noktaya gelirim. ve daha sonra omerli uzerinden mi bostanciya ineceksiniz? umraniyede sizden ayrilip tekrar bogaza yonelirim diye dusunuyorum.

Scudo
@saint poussin

Gel tabii. Arada biraz antrenman yapabildin mi bari?
Rota tam olarak şöyle:
(link)

harita icin sagol:) cok antrenmandan sayilmaz ama bos ta durmadim. bu sabah erken kanlica-uskudar-kanlica ki daha once bi kac kere tekrarladim, ve 1 hafta once de bir emirgan-belgrad(tr!)-emirgan gibi.. yani sizin gibi uzun turum olmadi ama denerim olmadi donerim. ama "no pain no gain" diye f1 turundaki gibi gaza getirirseniz, bilemiyorum allah kerim..

ben kavacik a cikarim. bir saat belirleyelim, ben sizi mesela kavacik kavsakta toyota bayi var, onunda beklerim. yalniz kavsagin altindan gecmemeniz gerekli.

@saint poussin

Evet bildim :) Valla 6:35'te bostancı'dan çıkacağımıza göre 8 civarı orada oluruz diye düşünüyorum, sen her ihtimale karşı kendini 7:50 civarı orada olacak şekilde ayarla. Bir değişme olursa telefonlaşırız, telefonumu mesajla yazıyorum.

ben yarin gelemiyorum mesai cikti uzgunum beyler :( cokta gelmek istiyordum 1 haftadir yogunluktan binemedim bidiklete :(

@Can Özbek

Tüh be! Neyse, haftaya görüşürüz artık. Pazar günü müsaitsen çık, çok ihmal etme :)

Evet arkadaşlar son bir defa hatırlatıyorum.
Yarın Bostancı iskelede 6:30'da buluşup 6:35 hareketle Üsküdar-Kavacık üzerinden Polonezköy yapacak, arkadan Ömerli-Paşaköy üzerinden döneceğiz.
Tam güzergah şu şekilde:
(link)
Toplam mesafe 110 km civarı, az ve kısa molalarla en geç 12 civarına bitiririz bence.
Başlangıçta bağdat caddesini izleyeceğimiz için arzu edenler cadde üzerinden de katılabilirler. 6:35 hareketle 6:55 civarı kızıltoprak'a ulaşırız, ona göre ihtiyat payı bırakarak caddede olunuz :)
İsteyene cep telefonumu özel mesajla atabilirim.

Ben sinanla feneryolundan katılırım kaptan:)

Kaptan Birol da ya göztepeden katılacak yada bizim yanımıza gelecek:)

imdat, sesimi duyan var mi!! tekerlere yeni aldigim pompayla hava basayim dedim ama on lastigin havasinin indigiyle kaldim.. pompayi taktigimda (ya da takamadigimda) ya hava kaciriyor, ya da ucunu sıktıgımda sıkısıyor ve hava vermiyor

@robinthegreen

Ulaş, bende 6.30 da bağdat cad.,Göztepe trfk ışıklarında sizi bekliyor olacağım.Serdar

size kavaciktan katilacaktim ama lastigim inik, pompam islemiyor eger kanlica dan kavacik a cikariz derseniz, ve yaninizda bir pompa varsa benim lastigi sisirirsek sevinirim..

@saint poussin

Hallederiz ya nedir. Sen 7:15-7:20 civarı yol üzerinde ol :)

Ewet arkadaşlar müthiş bir polenezköy turundan sonra 13:00 gibi ewe wardım duşumu aldım bacakları diktim hawaya :))
Çok keyifli bir tur oldu.99km yol yaptım toplamda.Tepeüstünden ewe geldiğim için ilk ben wardım sanırım..Eeeee hep siz erkenden ewe waracak değiilsinizya :D

Katılan herhese teşekkürlerr..

Keyifli turun fotoğraflarını ilk müsait olduğum anda aktaracağım.

Görüşmek üzere

enseyi fazla yakmadan ben de vardim:) dus, yemek fasli.. hersey gayet iyiydi. grupta birbirini sahiplenme hissi cok yuksek. cok hos birsey bu. molada herkes birbirine birseyler ikram ediyor, hatta kopeklere bile!! rampada zorlanana tepede alkisla moral veriliyor. grupta espri kabiliyet oranida yuksek:p suratle giderken cok yakinimizdan gecen kamyonlara saklatarak nah cekme kabiliyetimiz bile var

@saint poussin

WAlla kopardın beni ya :))) kim yaptı görmedim ama güzel haraketmiş.Serdar abi kafaya gazeteyi yedi ama plakayı bekliyorum ondan :)

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
:) bi kere de yine umraniye ye yakin sile yolunda yapti.. arkasindaydim ve gorus acim cok netti :) ve gayet hakliydi da

Geri