Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Arkadaşlar herkes yazın rehavetinden sanırım pek harake etmiyor.
bayramda yatarak geçti :)

Yarına ben çıkmayı düşünüyorum.Ersoyada uyması için saat 21:00 gibi çıkacağım kartal yapıp döneceğim.Gelmek isteyen olursa buyursun gelsin :)

@arda taşan

Ben de sabahtan çıkacağım her zamanki gibi. Perşembe görüşürüz artık.
Cumartesi de bekliyoruz bu sefer.

Ewet 21:00 haraketle bostancı iskeleden kartal.veya pendik :)

Takılacak warsa arasın 542 731 97 87

Arkadaşlar bu cumartesi bir değişiklik yapıp F1 yerine şu rotayı bostancı-boğaz-polenezköy üzerinden yapalım diyorum, ne dersiniz?
Uzunluk makul, birkaç molayla öğlene rahat tamamlamış oluruz sanki.
(link)

rampa durumlarına göre her türlü farklı rotaya açığım :D dik eğimler varsa diğer bisikletle de gelebilirim

@Can Özbek

Evet Kavacık'a ve oradan Polenezköy'e çıkarken bazı dik rampalar mevcut, diğer bisiklet daha uygun olabilir bu güzergah için. Ama orman yolu, çok keyiflidir.

Anlaşıldı:D beni sirrus paklar:D can sende getir artık şu sirrusunu:D yazık paslandı evde dura dura:D

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
Vallahi abi bayadır binmedim, fixed den sonra nasıl olur bilmiyorum ama Kaptan rampa var diyor dik diyor :D gerçi geçen cumartesi günkü rampalarda fena değildi ama çıktım, toprak yol falan varsa sirrus daha uygun gibi

@Can Özbek

Toprak yol yok ya, tamamen asfalt. Evet rampalar dik ama bu performansınla fixed ile de yavaş yavaş çıkarsın, lakin totalde daha yorucu olur. Tercih senin.
Yok Sirrus ile geleyim dersen alışmak için yarın da onla gelmen iyi bir fikir olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
Ulaş sabiha turlarında çıktığımız rampalardan daha dik değilse, ben çıkıyorum cannondale ile biliyorsun;) ama limitteyim tabiki, biraz daha dik yokuş varsa rublem yetmez:)

Akşam Durukan ve ben geliyoruz;)

@binRR

Abi açıkçası daha dik rampalar var gibi geliyor ama ben de iki kere gittim ve ikisi de yoğun olarak Sabiha-F1'e çıkmaya başlamadan önceydi, dolayısıyla antrenmansızlıktan dolayı dik olarak aklımda kalmış olabilir :) Bence yine de her ihtimale karşı Sirrus ile gelmen daha mantıklı. Onunla en fazla biraz hız kaybı olur, ama yol ile gelirsen de rampalar çok dik çıkarsa inmek zorunda kalmak çok hoş olmaz :)

Yine sessiz bir perşembe ama artık hiç işkillenmiyorum, kemikleşmiş ekip hep geliyor zaten. Ama 3-4 ay sonra kaç kişi olacağız bakalım :)
Cumartesi yol grubundan birileri de Polonezköy'e gidecekmiş, belki karşılaşırız belli mi olur :)

şehir dışındaydım 20.30 da gelebildim istanbul' a cumartesi görüşürüz artık :)

bu hafta çok güzeldi, ya da ilk kez size yetişebildim diye öyle geliyo. son olmaz umuyorum haftasonu ve tatillerde görüşmek ümidiyle :)

Yarın sabah ki programımız nedir ?
Bence çok erken çıkmamıza gerek yok havalar gayet serin. Karşı taraftan bir arkadaşta gelicek tam programımızı ona göre ayarlayacağız...

@Can Özbek

Hava rahatladı ama hala o kadar serin değil ya, 29 derece diyordu yarın için gene.
Yarın ben yine 6:30 bostancı çıkış düşünmüştüm, zira mesafe nispeten uzun ve öğleden sonra başka programım olduğu için en geç 12-1 civarı evde olmam gerek.
Karşıdan gelecek arkadaş yetişemiyorsa bir yarım saat öteleyebiliriz ama daha fazlası zorlar sanırım.

Geri