Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
bugün herkes kendini aştı ve çok keyifli bir tur oldu :)
kompleksli saçma tiplerle de karşılaştık malesef inşallah bizden uzak durur böyle tipler :boese157:
yeni katılan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum

@samituran

Gördüğün gibi hiçbir sakıncası olmadı:D yine bekleriz:D

• Beğen
Tepkiler: samituran
@Sinan Kefeli

Evet, katılan herkezin turu tamamladığı bir ilk sanırım:) katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık:) tekrar bekleriz:)

ramazan dolayısıyla saatlerde bi değişiklik varmı? dün şehir dışındaydım gelemedim ben konuyuda takip edemedim.

Şu an yok, istek varmı diye sormuştu kaptan fakat bir talep gelmeyince aynen devam dedik:) gel gel özledik:D

o zaman ramazandan sonra görüşürüz abi 8:20 iftar vakti o saatden sonra yetişmek imkansız :)

@samet_özdemir

Tur programına yaptığımız son revizyona göre Caddebostan'dan 8:35'te yola çıkıyoruz, takriben 9:10-9:15 civarı Kartal'a vardıktan sonra 5-10 dakika mola veriyor, sonra non-stop Kaynarca-Avşar Kafe yapıyoruz. İftar ise haftaya 20:07'de, sonraki haftalar onar dakika erkene kayıyor.
Bu durumda Kartal'a gelip ondan sonraki kısma katılman gayet olası görünüyor. Son karar senin tabii :)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
@robinthegreen

saolasın kaptan o zaman kartaldan sonra katılırız tura ikinci yarıda :)

Arkadaşlar, yarın sabah Bostancı'dan 6:30 hareketle Sabiha Gökçen, kesmezse F1 yapalım diyorum, ne dersiniz?

bu sabah Ertan abi ile gidecektik fakat ben uyanamadım ama yarın kesin gelirim +1
fix le gidebilir miyim merak ediyorum zaten.

Ulaş, Ertan abinin gelmesi kesin değil ama büyük ihtimal gelirim diyor.
Son durumda sadece ikimiz varız sanırım, kesin gidiyor muyuz ?

@Can Özbek

Evet evet. Perşembe akşamı bir de Sinan gelmek isterim diyordu. Telefonu yok ama mesaj atayım, belki görür gelir.

Tamamdır o zaman,
telefonumu özel mesaj atıyorum sana bir değişiklik olursa haberleşiriz abicim. Şimdilik sabah 6.30 da görüşmek üzere iyi geceler ;)

Arkadaşlar ben şimdi geldim eve, vede bayılıp uyuyacağım sanırım:D beni mazur görün bu haftalık:(

@Yunus Tabakoğlu
Tempoyu çok abartmayacağız ve aralarda mola vereceğiz ya, sorun olmaz bence.
Yalnız uykusuz uykusuz zorlamasın?

Selam arkadaşlarr....
Sonunda 1 haftalık tur bitti ve istanbula döndüm.Tur tamamıyla harika geçti.Tur için yarın sanırıjm birol abi başlık açacak.Bir dahaki uzun turda birlikte olmak dileği ile artıkın :D:D:D

Geri