Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Rikoenriko

Ben katılım olursa tam bir boğaz turu yapalım derim.

Uskudardan 11:00 gibi çıkıp, beylerbeyi - çengelköy-kandilli-kanlıca-beykoz-Anadolu kavağı kıyı kıyı gidelim.

15:00 de Anadolu kavağından Karşıya Rumeli kavağına geçen vapur var.
Karşıya geçip;
Rumeli Kavağı - Sarıyer - Tarabya-İstinye- Rumeli Hisarı - Bebek-Arnavutköy-ortaköy- beşiktaş sonra Kadıköye vapurla geçeriz. tahminim 17:30 - 18:00 civarı kadıköyde oluruz.

Nedersiniz?

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
Merhaba,

Ben katılabilirim, güzel bir parkur. Yalnız yol bisikletim var bu parkur uygun mudur? Ayrıca temponuz nasıl olacak, çok antremanlı sayılmam. Teşekkürler.

@Rikoenriko

Abi yarın değil de pazar günü sabahtan yolcuların turuna katılmayı planlıyoruz. Ayarlayıp gelebilirsen çok seviniriz.

Ayrıca bir tur da düşünüyoruz önümüzdeki haftalar için. Önerdiğin güzergahı daha önce kat etmişliğim var, görsel açıdan keyifli ama özellikle dönüşte yoğun haftasonu trafiği bisiklet keyfinin içine ediyor açıkçası. O bakımdandaha sakin bir parkur seçmek uygun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@Cagri Yuksel

Zaten şu anda da katılımcıların bir kısmı yol bisikletiyle geliyor.
Tempomuz biraz yüksek (30-35 km/s) ama en geç birkaç hafta içinde uyum sağlayacağınızı düşünüyorum. Rüzgarımıza girerseniz rahat edersiniz zaten.

@robinthegreen

Cevap için teşekkürler. Pazar günü olan bahsettiğiniz turun güzergahı ve zamanı nedir ?

@Cagri Yuksel

O daha uzun, sabah 8'da Erenköy'den, 8:15'te Bostancı'dan çıkılıp Sabiha Gökçen Hava Limanı bağlantı yolu üzerinden Formula 1 pistine-Fıratlı'ya gidiliyor, sonra yine bağlantı yolundan geri dönülüyor. Öğlen olmadan tamamlanıyor ve seçilen güzergaha bağlı olarak 80 ila 100 kilometre tutuyor.

@robinthegreen

Nereden çıkıyorsunuz ?
Bir de bu turun konu başlığının linkini gönderebilirsen sevinirim.
Tekrar teşekkürler.

@robinthegreen

Ulaş pazar farklı yarın bunu yapalım pazar katılırız yolculara.

@arda taşan

Ayarlayabilecekseniz yapın tabii. Lakin benim başka planlarım var maalesef.

• Beğen
Benim yarın için farklı bir planım var, pazar sabahı da kafam bir dünya olmaz inşallah:D sabah gelirim:)

• Beğen
arkadaslar yazilanlardan bir sey anlamadim..yazilanlari herkes okuyor.ikili geyik olmasin ,lutfen tarih ve saat düşelim...:ci: :eek: :eek: :boese157:

Arkadaşlar,
bu tur birazda keyif amaçlı, performans kaygısı olmadan ortalama 25-30km ile yapalım diyorum
Arda;
akşam telefonlaşıp kesin olarak nerede, kaçta başlarız telefonlaşırız.
Çağrı;
Gelmek istersen beni 0532 6637949 dan arayabilirsin.

Selçuk Abi;
Şöle bi dünyanın en güzel kentlerinden biri olan istanbulu iki yakalı boğaz turu ile gezelim diyoruz. katılırsan sevinirim.

Birol abi selçuk abi katılır.Saat 11 ona uyar bence :)

Birol abi telefonlaşaşlım sonra selçuk abiyide arayıp bilgilendiririz.Birde birol abi aslında sabah erken buluşsak senlede şu lastik işine baksak sende bakmadıysan hala?

YaŞ Siniri Varmi Acaba Veya Bisikletim Bmx Olurmu Ve Her Hafta Persembemi Cevablarsaniz Cok Memnun Olurum

ortalaması 30/35 km olan ve çoğunluğu yol/şehir bisikletlilerden oluşan bir tura bmx ile katılmak, gidilen mesafeyi de hesaba katarsak (pendik, kaynarca) sizi oldukça zorlayabilir. ben kendi xc bisikletim ile bile adapte olmakta zorlanıyorum.

Pazar turuna umarim takim halinde katiliyoruz..
Avşar Team
1-Ulaş :tk kaptanı.
2-Ertan :Baş domestic
3-Arda: Arka Domestic
4-Birol :Sprintel
5-Selcuk :boss
6-sinan: abondone ( ufak problemi var)
:mad: :) :p :boese157: :D :( :rolleyes: :eek:
Katilım tam olmali..

Geri