Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@arda taşan

ben tek başıma çıktım. önce kartal yapıp, oradan avşar'da mola. sıkıcı oldu kendi açımdan :)

Scudo
@neutralife

Sinana keşke arasaydın ya.Çıkardım senle birlikte takılırdık...Yarın akşama artık ozmaman;)

bu akşam maalesef yokum. abimin kırık ayağı acil ameliyat ettiler. yanında refakatçi kalmak durumundayım. size iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@neutralife

Çok geçmiş olsun Sinan:( görünmez kaza:(

@neutralife

Geçmiş olsun sinan.Yapabileceğimiz bişey warmı?Bişey lazım olursa mutlaka ara.

:eek: Bu aralar Ulas dan haber yok.Ertan da oyle...Senle biz variz arda. Dun ben Kartal a kadar turladim...Pazar turu Ertani etkiledi herhalde sesi solugu cikmiyor.:mad: :in: ;)

@Sarpedon

abi ulaş yarın piyasaya çıkar :)

Ertan abinin misafirleri wardır. :D

Yapacak bişey yok atlıcaz bisikletimize basıcaz kartala akşam.Gelmek isteyen olursa buyursun gelsin.Abi ben 20:30 ciwarı oralarda olurum telden haberleşiyor oluruz.

@Sarpedon

Abi yok bakıyorum ama oldukça yoğun bir hafta geçirdim, işlerden perşembeden beri bir kere bisikletle çıkabilmiş değilim. Neyse bu sabah asıl büyük işi gönderdim de rahatladım biraz.
Birkaç saate kadar çıkıp bir Pendik yapmayı düşünüyorum, uyarsa beklerim.

Ben akşam çıkacağım ama berki bir arkadaşım takılacak peşime, o zaman boztancıdan öteye geçemem malesef:)

@binRR

Ulen tur zaten Bostanci dan basliyo....Senden bu aksam umut yok.....:ci:

@robinthegreen

Tour of France den sonra cikacaktim ama Arda ile 20:30 da cikarim herhalde sende bize katil istersen...

• Beğen
@Sarpedon

Şimdi konuştum arkadaşımla bu akşam azad etti beni:D yani geliyorum:D

@binRR

iste bu,Kamber de geliyor..(Kambersiz dugun sensiz tur olmaz)...:boese157: :boese157:

• Beğen
Geri