Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

Olay takım haraketidir teşekkürlük bir durum yok ;)

Takımımıza Bugün itibarı ile katılan yiğenimize Ömür boyu Sağlık mutluluk ve tabiki pedallayableceği güzel günler diliyoruz :):):)

Birol Abim Allah bağışlasın, gözünüz aydın ....

Bu arada ben erkek olacak die hatırlıyordum , acaba benmi yalnış hatırladım yoksa sizlerede sürprizmi yaptı :)

Scudo
Ben kız diye biliyorum:D hatta ne güzel bir erkek bir kız, aralarındaki yaş farkıda süper diye düşünmüştüm:)

@binRR

Abi yok, ben Birol'un iki kere erkek olduğunu söylediğini çok net hatırlıyorum :)

İddia etmeyeyim yanılmış olabilirim:)

@binRR

Biraz once Birol la konustum.Bir delikanlı daha dunyaya geldi.EFE BEBEK ,allah analı babalı buyutsun...Sifa hastanesine gidiyordu.:p

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

Abicim süpersin:D cinsiyet konusuna noktayı koydun:D

@Sarpedon

Abi hiç sorma yahu:( bittik resmen:D

Arkadaşlar oralarda hawalar nasıl.Maslakta yağış war.Akşam kontrolü yapalım yağış olmazsa pedallayalım.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Burada da eli kulağında, her an yağabilir:D

@binRR
soğuduk abi ya :) dün çıkamadım bugün çıkmak istiyorum bakalım akşam geldiğimd kötü olmazsa kaçıcam bir kartal tarafına

@arda taşan

Bende katılabilirim.tabi havaya ve havama baglı....Seninde havan,havanda olsun..:) :)

@Sarpedon

Neoluyor şimdi yağmur yağınca havanda sumu dövüyoruz:D
Havalar nasıl olursa olsun
Bizim havamız güzel olsun:D:D

@arda taşan

Valla asıl ben soğudum ne zamandır katılamıyorum...
İşalla kaldığım yerden devam ...
Ama akşama da yağar ben söliiim...:D

@binRR

SONUÇ cikılacakmı ? Arda-Ertan ikisi mutlaka cıkar bence onlar sahilin Ghost Bike ları...

Benim bu akşam misafirim var ban çıkamam:D

işin komiği hava ne kadar kapalı olursa olsun yağmur yağmıyor :D

@Can Özbek

Ben bu akşam trafik mağduru olmazsam çıkıyoruym arkadaşlar yağmur olsa bile ...

Katılabilecek herkezi 20:30 da bostancı bisiklet yolu başlangıcında bekliyorum ;)

Geri