Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Biz de dün Bisikletliler Derneği'nden arkadaşlarla beraber Kumburgaz'dan Hollandalı bisiklet gezgini Simon Wintermans'ı karşılayıp Sultanahmet'e getirdik. Rahat bir tur oldu ama Büyükçekmece rampasını ayrı tutuyorum. Hakikaten uzun ve zorlu bir yokuşmuş. Bisikletle çıktığım en esaslı rampalar arasında Kızılcahamam'la beraber ilk ikiye girer rahat. Yalnız Büyükçekmece-Florya arası yol biraz fazla gürültülü ve egzoz dumanlıydı.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@arda taşan

Yok ya geri kalanı zorluk açısından gayet rahattı dediğim gibi, her rampa çıkışında diye tebrik haketsek ohooh :)

Gerçi gittiğimiz parkur çok kalabalıktı ama Büyükçekmece'den çıkan Çatalca yolu vardı, duyduğum kadarıyla o daha eğlenceliymiş. Belki bir gün uygun bir parkur belirleyip gün boyu gezi düzenleyebiliriz o taraflara.

@robinthegreen

Keseinlikle çok iyi olur.çok fazla sıcaklarda bastırmadan düzenleyelim şu gezimizi.Yarın gene konuşuyor oluruz.

@robinthegreen

Tebrikler Ulaş:) selçuk abide geldimi seninle:)

@binRR

Hayır, 6:40'ta oralardan geçtiğim için erken geldi, uyanamadı sanırım. Hoş sonra Taksim'de yaklaşık 1,5 saat filan bekledik, boşuna erken gitmişim o kadar. Neyse bu sayede trafik derdi pek olmadı en azından.

arda hocam bostancı başlangıcı dediğin neresi oluyor? ben de giyinip çıkiym şimdi :)

kimse yoktu 20.30 da ???
kudret abi' leri gördümde ters yöne gidiyodum duramadım :D

• Beğen
ben bir kaç ekip gördüm de durdurmaya kıyamadım, çok güzel gidiyolardı :)) yarın buluşur tanışırız artık...

• Beğen
arkadaşlarkimse ses çıkarmadığı için 18:30 a kadar ben 8:10 gibi bostancıdan geçtim.Ertan abi gelmeyeceğim dedi selçuk abi teli açmadı bende tek başıma kartal yaptım döndüm.Şirketten 18:30 da çıktığım için bir daha tur dönüşüne kadar foruma bakamıyorum kusura bakmayın.

Yarın görüşür tanışırız arkadaşlar.Görüşmek dileği ile...

Evet 20:30'da çıkıyoruz yine her zamanki gibi. Sonra artık Pendik olur, Tersane olur, duruma göre bakarız :)

• Beğen
@arda taşan

Ben turumu 19:30 da bitirip dondum...Bende tek basima Kartal yaptim...:p

@Sarpedon

Yani akşam bereberiz abi:D

:eek: :D :p @Sarpedon

Tahminimce Ertan bugunde gelmez. Sanirsam arkadas toplantısı vardır.
Tahminimce Ulas bugunde gelmez. Sanirsam Bitirecek tercumesi vardır.
Tahminimce Sinan bugunde gelmez Sanirsam Agrı proplemi vardır.
Tahminimce Birol bugunde gelmez Sanırsam Bebek Problemi vardır
Tahminimce Arda bugun gelmez Sanirsam Ulasim problemi vardır.
Sonuc olarak Herkesin bu kader pro blemi varsa ,Bunlari cozmek bana duser....
Hepinizi eksiksiz olarak orda gormek istiyorum ülennnnnnn:ci:

@Sarpedon

Tamam abi oradayım saz arkadaşlarımla:D

Geri