Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@robinthegreen

Ulas sen gidersen tabi bende gelirim.Bisikletlemi gidilecek taksimemi,Sultanahmet emi tam anlamadimmm.:) :) :) :) :) :)

Scudo
@arda taşan

Ardacim seni ve Ertani pazar gunu 08:30 amde Kadikoy Tur-yap motor iskelesi onunde bekliyorum....

@Sarpedon

Eyvallah abi, yalnız yine önceki gün kendini ayarlaman gerekecek zira 7:00 kadıköy-kabataş vapuruyla geçiyoruz.

Sabah taksim'de buluşulacak, kamyonla il sınırına geçilip orada karşılama yapılacak ve Sultanahmet'e kadar 80 km civarı pedallanacak. Akşam da Sultanahmet'te ayrıca etkinlik varmış ama ona kalabileceğimi sanmıyorum şahsen.

@Sarpedon

Abi dönüşte caddebostan a gelirken bisiklet yolu üzerinde bir yarık varya, hep söylenirdin bu ne burada diye:D işte oraya kaptırdım tekerlekleri:D

@Sarpedon

Bu gün canımız çıkmazsa konuşuruz abi:)

@binRR

Onu Belediyeye haber verde doldursunlar.Orasi bisiklet yolu arac gecmiyorki bir metrelik yarik olsunca fark etsinler:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: ..

@robinthegreen

Simdi anladim.Şu geziyi bir yapayimda sonrasi bakariz..Gitmek guzel :) :) :) :) olur bence

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

Abim kusura bakma.Dün cılkımız çıktı.Yolcuların peşine takıldık.Ardından ertan abiyle takıldık.Ewe döndüğümde 118 km gözteriyordu saat :=)

Bu günde pek çıkacak halim yoktu ama Atilla bisiklet taakımından atilla abi antremanlarına çağırdı.Onların arkalarından kartala kadar gittim sonra tekrar eve döndüm.70 km kadar yaptım.Şimdi ewdeyim biraz dinleneyim.Bakalım akşam çıkan olursa işeyler yapabiliriz gene. :)

@arda taşan

Vaaay, sağlam antrenman yapmışsın bu haftasonu, tebrikler :)

performans konusundaki bütün kendime güvensizliğime rağmen ön arka aydınlatma ve kask bulur bulmaz sizlere katılacağım :))

• Beğen
@Gokhan CANCI

sen katıl onları ayarlarsın gene...Önemli olan başlamak kısa sürede ayak uydurursun meraketme.Hem grupta tşıyıcılar war. :d Rüzgara girdinmi gelirsin her yere :D

• Beğen
@arda taşan

ya sizinle gidilecek yolu değil, devamını düşünüyorum daha çok... sahilde aydınlatma vardır, kasklık aşırı durumlar da olmayabilir ama sonrasında hafif yokuş ile kozyatağına dönüş var :) karanlıkla görmek-görülmek istiyorum :) yine de belli olmaz perşembe akşamı oralarda olabilirim...

@Gokhan CANCI

Buyrun bekleriz:) erenköyden yukarı çıkarsanız yol aydınlık, pek sorun olacağını sanmam, arkada reflektör dahi olsa yeter:) yada pedallarınızda. Siz far ayarlayın birtane, gurup içerisinde lazım olmaz ama eve dönerken kullanırsınız:)

@Sarpedon

Bu akşam golf arabasıyla gezen devriyelere söyledim abi:)

Selçuk abi naptınız nasıl geçti gezi...

Aklım kaldı sizde walla ama pek rampa çıkacak halimde yoktu :)

• Beğen
Arkadaşlar kızımız geldi:D ekibimiz bir üye daha kazandı:D
Birol ve eşini tebrik ederiz:D
Arda sanada ince ruhundan dolayı ayrıca teşekkür ederim:)

@samed67

Bizimde anlayabileceğimiz bir lisan biliyorsanız yardımcı olabiliriz belki:)

Geri