Evet arkadaşlar, on dakikaya evden çıkıyorum ben. Perşembe turu için son çağrı.
Biraz serin ve rüzgar ihtimali var diye çekinip vaz geçmeyin, onun da ayrı keyfi var. Hem Avşar'daki Selçuk abiyle size iki sene önceki yağmur maceramızı anlatırız
Her perşembe olduğu gibi müthiş bir sürüş daha yaşadık.4 kişi yüksek tempo.Birol abinin eksikliğini hissettim.Giderken birol abide olsaydı bu tempoya çok güzel ayak uydururdu dedim walla.Neyse şimdi onun başka telaşeleri war.En kısa zamanda aramıza dönmesini bekliyoruz
ben henüz eve girebildim sizden sonra bir kartal daha yaptım yağmur ufaktan yoklamasa eve gireceğimiz yoktu zaten
Keyifli bir akşam oldu, ayaklarınıza sağlık dostlar
Abi sen gir rüzgara gerisini merak etme gerçekten.Ben dün gece yattım arkalarına rüzgara doğru.Harikaydı walla kopmadım bile diyebilirim rahatlıkla.Rüzgar ve dostlar sağolsun anlayacağın
Eyvallah kardeşim işte biliyorsun durumları sonradan pişman oldum gelmediğime ama neyse artık haftaya kısmetse tüm ekibi selamlarım tempo her geçen hafta artıyor. bir süre sonra ayak uyduramamaktan çekiniyorum
Akşam birolla buluşup kartal yaptık yine, ama dönüşte avşarı pas geçip güzel bir tıkınmaca yaptık süper oldu, caddebostanda ayrıldık, ayrılmadan önce selçuk abinin bisiklet yolundaki meşhur kanalına kaptırdım iki lastiğide, ama düşmedim fenerbahçede de klasik ön lastik patladı kaderime şaapayım bunada sütlü iç lastik alacağım yarın
ewe lastik sökmeden gidebileceğin günü merak ediyorum doğrusu.Bu arada pazar günki gezi için birol abi ile konuşmuşsundur heralde.Birol abi ince lastikle zor olur oraları gibi bir yorum getirdi dün senin sorduğun soruya(benim bisiklet gider mi ?).
Özellikle bir alanda yol yapım çalışması war.Orada ciddi zorlanabilirsin abi.Mountain ile gitmek en akılcısı olacak.Neyse sabah konuşuruz bir aksilik olmazsa.Arkadaşlar biz yolculara takılıcaz takılabildiğimizce saat 8 gibi bostancıdayız haberiniz ola