Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Evet yağmur olsa da olmasa da bu akşam her zamanki gibi 8:30'da Caddebostan'dan Pendik istikametine yola çıkıyoruz. Her halükarda üzerinize/yanınıza yağmurluk tarzı bir şeyler almayı ihmal etmeyin.

Scudo
Trafikte suyu görünce cart diye frene basmayı alışkanlık eden insanlarımızdan dolayı trafikte sıkıntı çekeceğim.Yoğun olacaktır.En kötü 20:30 bostancıya yetişmeye çalışacağım.

@arda taşan

Hele dur bakalım, şu an için yağış yok. Akşama kadar böyle devam ederse rahatça gelirsin.

Bu gün biraz yoğun ofiste işler, bir şekilde kaçmaya çalışacağım, olmadı turdan sonra gelir sabahlarım:( bakalım gelirim muhtemelen:)

@binRR

Bugunun isini yarina birak tura katil.... Dunde gelmedin zaten..........:boese157: :boese157: :boese157: ...

Abi kızma geleceğim muhtemelen de biraz sıkışık burası bu iki gün:(

@binRR

bende gelirim gerekirse ssabahlar hallederiz abi.Anlamam muhtemelen ama saz arkadaşlığı yaparım sana istersen :p :d

• Beğen
Tepkiler: binRR
@arda taşan

Süpermiş:D e daha ne olsun:D

@binRR

ne demek abi yapabileceğim bir şey olduktan sonra yardım ederim.Nasıl olsa öylede böylede 4-5 e kadar uyanığım :D

Vay uyanık vay:D
Durukan efendi yan çizdi:D yarın sınavı varmış;)

@arda taşan

olayi anlamadim ama affetmek allaha mahsustur ben etmem Sorun neydi beyler......

gelme ihtimalim fifti fifti :D
çok yorgunum o yüzden kesin birşey diyemiyorum malesef

@Can Özbek

bizde yorgunuz :D
Can hocam atla gel sen ne yorgunluk kalır ne sinir.Sırf şirketteki sinirimi atsın die binebilirim.

Geçen birisi beyin yorgunluğumu atmak için fiziksel yorgunluğu seçiyorum demişti kimdi hatırlamıyorum ama bende böyle yapıyorum harka oluyor. :D

@Sarpedon

abim durukanın sınavı varmış o yüzden gelimiyormuş.Sebep geçerli olduğu için affettik dedim :D

yoksa tabiki affetmek allaha mahsustur :D

Arda denicem abicim tamam başarabilirsem gelirim başaramassam anlayınki tv' nin tam karşısındaki koltukta uyuyakaldım :D

@Can Özbek

Kap fixi gel yahu:D bende cannondale ile geleceğim kısmetse:D

Havada da kapkara yağmur bulutları toplandı. Maceralı ve ıslak bir tur bizi bekliyor olabilir :)

Geri