Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@robinthegreen

Teşekkür ederiz efendim:D sayenizde parlıyoruz:D

@Lf1907

Yarın akşamki organizasyona katılacağım zaten:) bu akşam bizim ekip pedallayayım diyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Lf1907
@binRR

tamam ozaman hocam :)

bugn ben de sizin ekibe dahil oluyorum ozaman :)
:boese153:

size iyi eğlenceler. ben bu halimle gelebileceğimi sanmıyorum. yüksek tempoda 25-30 km sürmek bile sağ kasığımda yabana atılmayacak ağrılara sebep olmaya başladı. umarım ameliyat yolları gözükmez.

bu akşam selçuk abiyle çıkacağız tabi. gezi modunda bir tempoda olacağı için pek sorun yaşamam.

@neutralife

Tamam, akşam konuşuruz o zaman;) bende geliyorum;)

@binRR

gel gel ,Cenaze icin Kadikoy de Haldun Taner Tiyatrosu onunde bulusulup,Bostancı ya pedal cevrilecek bizde Avsar a devam edecegiz...Arkadaslarimizi aramizda gormek isteriz

@Sarpedon

Abi o zaman buluşma saati ve yerini değiştiriyormuyuz:eek: kaçta nereye geleyim:confused:

@neutralife

geçmiş olsun tekrar kardeşim.Ama en az 2 haftadır göster şu kasığını doktora diyoruz güzel kardeşim.. :( belki önemsiz bişeydir bi merhemle geçer.ama baktırmayıp uzun süreli rahatsızlığa neden olabilir Allah korusun...

Hiç zorlama baktır , daha sonra biz bıraktığın yerdeyiz :p

• Beğen
Tepkiler: Sinan Yorulmaz
Selçuk abiyle konuştum saat 20:15 de göztepe ışıklarda buluşuyoruz, bağdat caddesi kadıköye gidiş yönü:)

@arda taşan

5dk sonra evden cikiyorum...Once gelenler beklesin..........:p

Bu akşamki tura başka bir program olduğu için katılamadım maalesef.
Yarın sabahki F1 turu için 7:30'da Bostancı Adalar iskelesinin önünde buluşuyoruz. Gelen arkadaşlar mataralarını doldurmayı ihmal etmesinler. Gerçi Sabiha Gökçen'i geçince benzin istasyonu var, yine ikmal yaparız .

Bu akşamki turumuzda çok keyifliydi.Katılan herkese teşekkürler.Katılamayanları bşr dahaki sefere bekleriz....

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
şimdi eve geldim, yine arka lastiğim patlamış:( tamir edip yatayımda bari sabah birde onunla uğraşmayayım:(

Lastik işi tamamdır, ben yatar, sabah görüşürüz:)

@binRR

Abi adam sanki Amstrong twetter dan fanlarinla geyik yapıyo...Tekrar soyle arka lastikmiydi...Sanslısın on olsaydı cok ugrastırırdı. Ulan gene yıktim ortaligi be :) :boese157: :eek: :rolleyes: :cool:

Geri