Arkadaşlar dün bostancıya indiğimde tuhaf bir hafiflik hissetmiştim..Ne oluyor dedim ama sonra bişey değildir dedim.Ama şimdi ne olduğunu buldum.FOTOĞRAF makinemi unutmuşum
Bugün foto yükleme günüydü oysaki içimde bir burukluk...Artık haftaya inşallah :rolleyes:
Arkadaşlar 1 şey daha.Yarın sabah Çekirdek kadromuzun çoğunluğunun katılabilmesi durumunda Ulaş başkanlığında(gelmek isterse:rolleyes: ) F1 turu yapalım derim.Ama tabiki dönüşte AVŞAR kafesiz olmaz.
Avşar kafe sabah kahwaltılı F1 turuna talep var mı ?
07:30 Bostancı Haraket
Var ben gelirim F1 hep gitmek istediğim bir yerdi, motosikletle her pazar gidiyordum zaten, giden gurup var ama onlar da avşar kafeye uğramıyorlar uğrayan guruba katılırım tabikide
Bana gayet uyar ama antrenman niteliği kazanabilmesi ve eve geç dönmemek açısından özellikle Kaynarca'dan sonraki rampalarda tempoyu yüksek tutabilmemiz gerek, genel ortalamayı 25-26'nın altına düşürmemekte fayda var.
Bostancı'dan gidiş dönüş yaklaşık 75-80 km ediyor.
Bir de dün akşam da söylediğim gibi, kahvaltı etmeden çıktığınız takdirde Avşar Kafe'ye kadar bir şey yemeden dayanmak bünyeyi çok zorlayacaktır. Ama dert etmeyin, ben yolda takviyeye ihtiyacı olacaklar için yanımda fazladan enerji barı getiririm
Kuru kayısı, ceviz filan idare ederiz
O enerji barlarını nereden temin ediyorsun Ulaş, markası modelinide söylersen bende alırım bu günden birde nasıl kullanıyorsun