Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Arkadaşlar dün bostancıya indiğimde tuhaf bir hafiflik hissetmiştim..Ne oluyor dedim ama sonra bişey değildir dedim.Ama şimdi ne olduğunu buldum.FOTOĞRAF makinemi unutmuşum :mad: :D :D :D

Bugün foto yükleme günüydü oysaki içimde bir burukluk...Artık haftaya inşallah :D :rolleyes: :cool: :D

Arkadaşlar 1 şey daha.Yarın sabah Çekirdek kadromuzun çoğunluğunun katılabilmesi durumunda Ulaş başkanlığında(gelmek isterse:rolleyes: ) F1 turu yapalım derim.Ama tabiki dönüşte AVŞAR kafesiz olmaz.

Avşar kafe sabah kahwaltılı F1 turuna talep var mı ?
07:30 Bostancı Haraket

@Can Özbek

Bizde çok memnun olduk seni tanıdığımıza:) yeni bisiklet de gözümüzü gönlümüzü açtı:) buradan da dileğimi ileteyim, keyifle kullanmak nasip olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@arda taşan

Bende diyorum bir eksiklik var ama neyse:D:D Olsun merak edilsin birazda:D

@arda taşan

Var ben gelirim:D F1 hep gitmek istediğim bir yerdi, motosikletle her pazar gidiyordum zaten, giden gurup var ama onlar da avşar kafeye uğramıyorlar:D:D uğrayan guruba katılırım tabikide:D:D

@arda taşan

Bana gayet uyar ama antrenman niteliği kazanabilmesi ve eve geç dönmemek açısından özellikle Kaynarca'dan sonraki rampalarda tempoyu yüksek tutabilmemiz gerek, genel ortalamayı 25-26'nın altına düşürmemekte fayda var.
Bostancı'dan gidiş dönüş yaklaşık 75-80 km ediyor.
Bir de dün akşam da söylediğim gibi, kahvaltı etmeden çıktığınız takdirde Avşar Kafe'ye kadar bir şey yemeden dayanmak bünyeyi çok zorlayacaktır. Ama dert etmeyin, ben yolda takviyeye ihtiyacı olacaklar için yanımda fazladan enerji barı getiririm :)

Kuru kayısı, ceviz filan idare ederiz:)
O enerji barlarını nereden temin ediyorsun Ulaş, markası modelinide söylersen:D bende alırım bu günden;) birde nasıl kullanıyorsun:)

Ulaş sen tempoyu belirlersin biz sana ayak uydururuz.

Avşar kafeli antreman turu katılım

Ulaş
Arda
Ertan
........ başka kimse yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@binRR

Spor yapanlara yönelik Nature Valley diye bir ürün buldum abi, Migros'larda bulunuyor.
(link)

Genelde uzun turların ortalarında mola verilince, ya da geç uyanıp kahvaltı etmeye vakip bulamamışsam başlamadan kahvaltı niyetine tüketiyorum.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@arda taşan

Dur daha akşama bayağı zaman var, birkaç kişi daha gelir bence. Selçuk abi uyanabilirse kesin gelir :)

Süpersin:) oldukçada pratik, ben jel gibi birşey kullanıyorsun sanıyordum, hemen alayım, bir pakette sırt çantama atayım:D

@Lf1907

07:30 sanırım bostancı
Tam noktayı Ulaş belirlesin:D kaptan o:)

@robinthegreen

emektar kronumla birlikte katılmak isterim...

saat biraz iş günü olduğu için zorlıyacak beni ama tüm şartları zorlayarak katılmaya çalışacağım :)...

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri