Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Sarpedon

Arda önerdi ya, yarın sabah Bostancı'dan 7:30 hareketle F1'e gidiyoruz, dönüşte de Avşar Kafe'de kahvaltı-brunch eyleyeceğiz :)

Scudo
@binRR

teşekkürler..

umarım yetişebilirim :)...

tempomu yükseltebilirsem gruba sonradan da dahil olabilirim...

akşam görüşmek dileği ile..

Merhaba arkadaşlar,

ÇOOOKKK UUZUUNNNN bir aradan sonra bende geri döndüm aranıza. Belki eskilerden tanıyan çıkar.

bundan sonra beni de katabilirsiniz her türlü bisiklet aktivitelerine.

görüşmek üzereee :)

@Lf1907

Hiç dert etmeyin, ilk zamanlar hepimiz yaşadık bunları, ama haftalar ilerledikçe kendinizdeki gelişmeyi sizde göreceksiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Lf1907
@whistler

Evet hakikaten çok uzun zaman oldu. Hoş geldin :)

@binRR

tlk ederim, gelebilirsem bende sevinirim.

bir çok insana baktım ama bulamadım, sanırım dagılmış eski grup, üzüldüm. bir tek ulaş'ı tanıyorum aranızda.

bisikleti bir yaz bakımına sokayım, vites - lastik bir değiştirsinler, 2 yıldır yatıyor zavallıcık.

haftasonu var mı ufak turlardan, ada vb. gibi? katılmaya çalışayım bende ufaktan. arayı çok uzun tuttum, aya benzer oldu göbeğim :)

yavaştan eski forma kavuşmak gerek.

@robinthegreen

ulaşşş
nasılsın ?

seni gördügüme çok sevindim :)

hoşbulduk....

@whistler

Bilmukabele
Ne yapalım yuvarlanıyoruz (ve pedallıyoruz) abi, seni sormalı?

@binRR

hocam, işten dolayı devamlı oturma temposuna alıştı bünyem :).. bir ara arkadaşla da baya binmeye başladım.. yoğunluk vs. derken + üşengeçlik te birleşince mahvoldum :D ...

tempo yakalamak derken saatten dolayı geç kalabilirim bugün :) üskdar selimiyeden pedallıyacağım :).. eğer buluşma saatini kaçırısam arkadan yetişebilirim(!) ( buna ben de pek inanmadım ya neyse :D )

az biraz kanımda büyükada var o yüzden 1-2 kere bindim mi tempoyu yakalarım :)

@robinthegreen

sorma, iş güç , yurt içi - yurt dışı - askerlik vs. derken 2-3 yıl ayrı kaldım. eve geldim geçen hafta, benim metal düldül boynunu bükmüş bana bakıyor,
üzüldüm :)

bundan sonra acısını çıkartırız umarım,
en yakın turda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@whistler

Evet eski grup dağıldı ya. Selçuk abinin gazıyla biraz daha yüksek tempolu bir tur olarak bunu açtım ben de. Ama buna katılan insanlar da pırlanta gibi arkadaşlar, görürsün kendin de :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Sarpedon

akşam buluşma noktası caddemi abi ?

bostancıdan katılmaya çalışırım

@robinthegreen

sanırım bir süre yüksek tempoya katılamam ama olsun, siz önden gidersiniz, avşar kafede bana da bire sucuk ekmek söylersiniz, arkadan yetişrim: )

@whistler

İyi iyi, geç olsun güç olmasın.
En yakın tur yarın ama o oldukça zorlayıcı olacaktır antrenmansız olarak, haftaya perşembe bekleriz artık :)

Bisikletin bakımını yaptırdın mı bari?

@whistler

Artık işler değişti, Pendik'e kadar gidiyoruz. Sen Avşar kafeye oturursun, biz de çok geçmeden damlarız ;)

@robinthegreen

henüz yaptıramadım, ama perşembeye hazır ederim,
yeşil bisiklet'i zorlarım artık :)

perşembeye kadrodayım : )
acısını çıkartalım :)

@robinthegreen

bir süre öyle olur sanırım ısınana dek,
pendik'e kadar gitme fikri çok güzzel, eskiden de avşar kafe cok kısa kalıyor diyordum hep, sevindim bu gelişmeye.

eskileri görememek üzücü de olsa, onların yerine de pedallarız artık napalım : )

Geri