Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Yunus Tabakoğlu

Denemeden bilemezsin:D katıl tabikide;)

Scudo
bu akşam Ersoyla birlikte kartal yapacağız gelecek olan takılsın.Biraz geç çıkacağız ama saat 21:00 bostancı olur sanırım.

@arda taşan

Selamlar;

Tam olarak nereden hareket ediyorsunuz.Aslında iftar yaptığım için 21:00 çok erken görünüyor ama aksilik olmazsa katılmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@AYDIN DİRİCANLI

Buyrun beklriz:)
Perşembe akşamları migros arkası, otoparkla sahildeki bisiklet yolunu bağlayan cepte buluşuyoruz;) farklı bir nokta belirtilmediği sürece;):)

@AYDIN DİRİCANLI

aydın bey bugün bostancı dürümcüleri geçince bisiklet yolu başlangıcında saat 21:00da haraket edeceğiz.
Bekleriz

@arda taşan

Biliyorum o molanın küçüklüğünü:D yarın toplantım var ona hazırlanıyoruz;) çıkamayacağım sanırım:)

@binRR
müsait olursan buyur gel abim.
Dün dediğim geçerli gene yardım lazım olursa bir ses et yeter.Becerebildiğimiz kadar yardımcı olurum :D

Ersoy buralardamısın bilmiyorum ama ben arka takımdaki bir sorundan dolayı bugün çıkamayacağım.Tel nonu bulamıyorum ondan arayamadım umarım görürsün

UOTE=binRR;956076]Abi ne yaptın yahu:D ben en fazla 72 gördüm:D[/QUO Ertan'cım turda hem bilgisayarlarımız bozuk dediniz.Hemde benimkine inanmadınız.alacağın olsun kardeşim.98km oraya ben yazmadım.halen bisikleti kıpırdatmıyorum.bir dahaki tur buluşmasına bisiklet elimde geleceğim:) :D inişim muhteşem olmuş.Bundan sonra beni formula inişlerinde yeni rekorlarımı kırarken bulabilirsiniz.:D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
@pearl

:D:D abi benimkinde bir sorun yok, sorunlu olan Barış ın km. saati:D
Birde biliyorsun ben ayrıca gps ölçümüde yapıyorum aynı anda, üzerine doğru eğildiğim için biraz hata yapabiliyor;) onda da 64.08 ölçmüş;)

@arda taşan

İnanmam tabi:D benim bisikletim seninkinden 8kg. daha hafif:D gerçi inişte ağırlık avantaj ama sen eğilemiyorsun oturma konumu itibarıyla;) birde benim aynakol 53 seninki 44:D rublem 11 seninki 12:D jant ülçüm 28 seninki 26:D nerden bakarsan olmaz:D

@binRR
baba büyüksün :) tamam kızma öyle olsun :p :D

Ewet arkadaşlar geçen hafta Ulaş yoklama almadı çok sessiz bir perşembe akşamı oldu.Benim bugün gelip gelemeyeceğim haraket saatinde belli olacak ama yoklama almaya başlayalım..

Kimler geliyor ????

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Geri