Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@faruk ''kücükyalı''

Evet, Cadde Bisiklet - Muhammed özellikle belirtti.
Bu sebeple benim kamyonu ( MTB ) bağladım trainera :D

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@faruk ''kücükyalı''
Kırmak gibi bir niyetin varsa bana ver yazık etme, Trainerda Mtb ni kullanırsın Yol bisikletini de Kış bitince ben sana geri veririm :)

Ben trainer kullaniyorum, aliminyum kadrolu yol bisikletimi bagladigimda bile ozellikle bottom bracket kisminin nasil esnedigini gorunce bayagi sasirdim... dolayisiyla karbon kesinlikle baglamayin derim, en azindan bisikletinizi seviyorsaniz :) Ben karbon yol bisikletimi sezonu tamamen kapatinca sus niyetine temizleyip calisma odama koyacagim :p

Bu konuyu öğrendiğim iyi oldu doğrusu.Bende Erkan gibi benim bağlarım eğer alırsam.
Roller da dengede kalmak zor olmuyormu karşıdan gelen bir rüzgar direnci olmayınca?Kullanan arkadaşlar nasıl alıştılar acaba.Tecrübelerini aktarırlarmı acaba.

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@faruk ''kücükyalı''

Faruk, ben de roller da vardı alışmak uzun sürmüyor emin olabilirsin hatta aşağıdaki videoyu izledikten sonra ben bir daha roller a binmeyi bıraktım :) zamanla kazanılacak tecrube.

(link)

Kesinlikle zevk meselesi ki ben trainer ı aldıktan ve kullanmaya başladıktan sonra kendime göre doğru karar verdiğimi anladım.
Kısacası 2 sinide mutlaka deneyip öyle karar ver derim.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Faruk Yarın bir ara konuşalım , olmazsa bana gelip denersin aslında Hüseyinde denemek istiyordu, böyle küçük bir roller buluşması gerçekleştirebiliriz.

• Beğen
@faruk ''kücükyalı''

Faruk kardeş,2 günde roller da prof olursun alışmak kolay zaten viteslerle zorluk seviyeni ayarlıyorsun zıplamadan seri çevirmeye alışıyorsun bisiklete olan hakimiyetin artıyor ben ellerimide bırakarakta, ayaktada kullanabiliyorum sen en kısa sürede Alp de rollerı dene kısa sürede bu işi çöz.Son olarak roller da 30km ortalama yapmak yolda kullandıgından daha zor lastiklerin çok çabuk eriyor roller ve trainer için özel lastikler var

Turlara katilmayi dusunuyorum. Yogun ruzgar oluyor mu, windstopper kullanmak gerekiyor mu? Sizler deneyimlisiniz ne onerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
Ben de alt ust north face gore-tex pro shell var ama bunlar tirmanis serisi summit dis katmanlar. Dusersem yazik olur dedim. Bunlarin yerine

Delta bisiklette

(link)

(link)

(link)

su urunleri az once online satin aldim. sizce nasillar isimi gorur mu? ustte polar ustune de bir windstopper daha alacagim ya da windstopper yerine tirmanis serisi goretex pro mu kullansam?

Bu aldigim urunler nasil? Satisi iptal edebilirim.

Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: CENK BEKTAŞ
Dün eve dönüşte çiseleyen yağmur sebebiyle asfaltı öptüm :) Dönüşlerde daha bir dikkat etmek lazım tabi.

• Beğen
Geri