Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

Sağol abi. Ya aslında aylardır ilk defa gitmiştik, bendeki şans şans değil ki :)
Yeni bisikletin de mükemmel görünüyor, güle güle bin.

Scudo
@binRR

Benim ufaklığın okul için performans ödevi vardı onun için Hacivat ve Karaköz ile ilgili videolar bulup cd ye yazıyordum turdan sonraya bırakınca zaman nasıl geçmiş anlamadım :D

Ertan abi kırmızı her türlü gider bence :D kendine iyi bak özledik seni.

Saygılar
Erkan

• Beğen
Tepkiler: binRR
dün geceden bir not ;
tam beltur'dan çıktığımızda Yiğit'i de ayaklanmış ve henüz pedallamasa bile bisiklet yoluna yavaş yavaş adım attığını da görmüş olduk. en kısa zamanda da yollarda görürüz umarım.

kaptan , bu arada dün gelmedin tur verisi klasiğimiz de eklenemedi haliyle.
Artık h.sonu görüşürüz .

@Hüseyin Odabaşı

Cataflam sağolsun hayata döndüm. Çok daha iyiyim, pazar turuna turp gibi olurum.

ulaş selam ..100 km lik etap sabihadan devam edip tamamlanacak herhal ....
bu pazar yağmur var yalnız poyraz rampaları derseniz giderim bostancıdan topuklarız üsküdara ordan beykoz ve beykozdan sonra 5 km lik dik rampadan sonra poyraz dönüş aynı güzergah olur 100 km yi bulacağını zannetmem ....
valla kaynarca ekibinden gelen olursa dikilirim bostancıda saat 08.00 de .......bir saat yağmur var çiseleme şeklinde ....

@Kudret Kurtcebe

Abi evet bu hafta Sabiha tarafına gideceğiz, ama öbür hafta Kilyos düşünüyoruz, o gün görüşürüz inşallah.

Pazar için düşündüğüm tur şu şekilde:
(link)

Sadece tek yön olduğu için 50 kilometre görünüyor.
Geçen sefer saat 10'da çıkmak biraz geç dönmemize neden oldu, bu sefer saat 9'da yol grubuyla çıkıp Sabiha'dan sonra kendi yolumuza devam edersek daha vakitlice, mesela 2 civarı dönebiliriz diye umuyorum.
(karambolde taskbar'ı da koymuşuz ama tekrar uğraşmaya üşendim şimdi, idare edin :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
@Ulaş Apak

3 nisana atılan iznik köfte olayı var tabi talipler sadece aytek onurdan başkası olmamakta bizde hep aynı adamlar gitmekten birbirimizden ne vakit usanacağız bakalım diye düşünmekteyim ,açıkçası hep aynı adamlar gidip gidip geliyoruz, bu forumda daha öncede oldu bu olaylar, sonunda herkes yoluna gidiyor yani tek takılacağız anlaşılan ....

Bugün canım çok sıkkın :( Tam da bisiklet için güzel havayı yakalamışım, ama dün bir iş için gittiğim Mecidiyeköy'den dönerken şifayı kaptım. Üstelik ateşim de var, ateş düşürücüyle ayakta durabiliyorum. Haliyle kısa bir yürüyüş yapmakla yetineceğim :boese157:

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Edip Akbayram ın saçları da kuş yuvası gibi olmuş:(

Herkese günaydın ve iyi hafta sonları.
Yarınki tur için yoklama alayım?

Saygıdeğer Ulaş yarın saat öğleden sonra 2'de malesef başka bir yerde olmak zorunda olmamdan dolayı bu hafta sonu turuna katılamayacağım. Ama ruhen sizler olacağım. :) Katılacak arkadaşlara iyi pedallar diliyorum.

@Ulaş Apak

ben varım

grup geçen seferki uzun turdan sonra toparlayamadı :D :D

@Alp Aslan

pendik'in kisasi nasil oluyor? bu arada aksam konsere gelebilecek misin? yoksa konser sonrasi bira-patates mi? :D
bi de birazdan cadde bike a gidebilirsem gidon olayini da nihayete erdirecegim sanirim.
sen , 2 forma isini deneyebildin mi?

Geri