Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@samet_özdemir

Datalar pek öyle demiyor ama:D:D
Durduğumuzda ben bu mereti kapatmaya bir alışsam:D herşey daha belirgin olacak:D ulaşınkiler daha doğrudur muhtemelen:D

Scudo
dün toplam 1 saat 56 dakika ve 47,51 km bisiklete binmişim. ortalama hız 24,6 km/s olmuş. Tabii bu Küçükyalı'dan Caddebostan'a gelişimi de içeriyor ama tur hakkında bir fikir verir. Yaz sonuna grup dağılmadan birkaç km daha yukarı taşırız bunu :)

ertan abi datalar yalan söylüyor boşverelim onları biz yolumuza bakalım :) birol abi grubu coşturdu hadi hadi bu kadarmı diye diye kum fabrikasından sonra uçtuk sizi bilmem ama :D

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@robinthegreen

Yoldan dönsek zaten çok daha yukarıda çıkardı, küçükyalıda sahneyi bisiklet yoluna kurmuşlar diye orada da baya vakit kaybettik aslında:)

@binRR

Abicim bazılarının kafa çalışmıyor bisiklet yolundan yürüyorlar.Peki böyle bir organizasyon yapıyorsunda pisti bisiklet yolundan başka yere kuramıyormusun.Bu kadar sorumsuzluk saygısızlık olur.

Yayaların saygısızlıkları araç sürücülerinin saygısızlıkları bazen gerçekten çok sinir bozuyor.

Dün özellikle Sinan bisiklet yolundan yürüyorsunuz diyor.
Kadındaki cewap Havamız olsun... :boese157: :boese157: :boese157:

O benim önümde dursaydı hawalandırıp hawasını alırdım ama sinan insaflı walla :D

@Sarpedon

Abi beni aramışsın ama çok geç gördüm o saatten sonra da rahatsız etmek istemedim:)
Konuşalım abi pazar günü için olabilir:)

pazar günü olabilir.Ama yolcularlamı olur yoksa çaycı çorbacı takımı olarak kendi aramızdamı yapsak onu bilemedim walla :)

sonrasındada avşar yapacağız değil mi? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: binRR
Ben de bugün çıkamadım, yarın çıkasım var. Onlarla beraber çıkıp dönüşte Avşar yapalım derim.

bisiklet yolunu kapatanları boşver bi araç vardı içinde ne kadar apachi ne kadar kro öküz insan varsa doluşmuş gülüyolardı bize cevabını aldılar gerçide böyle öküz insanlarda adamın canını sıkıyor dünde ben bi kıza dedim burası bisiklet yolu diye napayım diyo salak çıkacaktım üstüne görecekti napacağımı :D

ben insaflı değilim de jant setine acıyorum açıkcası. yoksa o yolda birilerine kasten çarpsak da (ki yapmayız o ayrı) yine biz haklıyız. eğer bir yaya bisiklet yolunda yürüdüğü için ezilir, yaralanırsa bu tamamen kendi ihmalkarlığı ve sorumsuzluğudur. sonuçta "kasıtlı bir şekilde bisiklet yolunda yürüdüğüm için böyle birşey başıma geldi" şeklinde kimseden şikayetçi olamazlar.

Arkadaşlar ben bağlarbaşındayım.Çıkacak kimse warmı kartal yapalım isterseniz???

Ben akşam üstü selimle birlikte 18:00 - 20:00 arası sahilde olacağım.
daha çok kısa sürüşler ve muhabbete beklerim.

@arda taşan

Faal kıro bisikletçiler olarakmı çıkalım diyorsun:D:D:D

bir daha tövbe çıkmicam hafta sonları..
yoksa katil olucam

@Can Özbek

Haftasonları anca sabahın köründe çıkılır, sonrası yalan.

Geri