Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

sabah yolcularlaydık selçuk abi ile birlikte.Sonra avşar kafede açık büfe kahwaltı yaptık.Ertan abide bize katıldı sağolsun.Umarım başka bir hafta sonu çekirdek kadro eksiksiz olarak bir arada oluruz en azından...
akşam 6 ya kadar birlikteydik ve sonra ewlere döndük.Çok keyifli bir gündü Latılan katılmayan herkese teşekkürler

Scudo
@arda taşan

Oh, şahaneymiş. Ben uyuyakaldım bu sefer ya :)

@arda taşan

Ben burda Arda kardesim ve Ertan kardesime cok tesekkur ediyorum. Hayatimın en guzel pazarıydı. Bence En azından bir kere de olsa gurup olarak Avsar'da acik bufe kahvaltı yapalim derim...Acikmak icin bir de Yolcularla kaynarca'ya kadar turumuzu yapariz.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Walla abi benim içinde çok keyifli bir pazardı.hem antremanımızı yaptık.Hem keyifli bir gün geçirdik.Tekrarını hep beraber yapmak dileği ile :)

önemlidir
ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

@Sarpedon

Ne demek abi, bende çok keyif aldım:) başkası arasa kalkmazdım zaten:D zira kafam bir gece önceden bir dünya idi:D:D

@Kudret Kurtcebe

Teşekkürler Kudret abi:)

Sarpedon abim :) ne yapıyoruz akşam :)...

20:30 bostancı diyip arkidişleride dawet etsek mi. :)

@arda taşan

Neden olmasin.( seni kırıcagima ,bisiklet yolundan gidenlerin bacaginı kırarim daha iyi .), sor bakalım arkadaslara..Ben zaten TOUR DE FRANCE dan sonra cikacaktim.

@Sarpedon

Abi yorgun olursun o zaman sen:D:D

@Kudret Kurtcebe

Sagol Kudret,Sadece Trende degil Deniz ulasiminda da ucre odenmek istemiyoruz...

bu işin cılkı çıkacak hissedebiliyorum :)

http://image5.***************/photos/14/98/07/big_221498075el.jpg

Güzel gibi ne dersiniz arkadaşlar...
(link)

@arda taşan

Arda linkler gözükmüyor, neki o:)

@binRR

O zaman sen beni cekersin yani Domestik lik yaparsin...Saat 20:30 da Caddebostana :boese157: bekleriz

Abi linke sağ tıklayıp özellikler dersen asıl linki görürsün.***** olan yere sahibinden .com yaz açılacaktır ;)

@Sarpedon

Seni çekememezliğim olamaz zaten abi:D:D

eve şimdi geldim...
dragos konaklarında arka lastiğim patladı seslendim ama duymadınız... yanımda tabi yedek lastik olmadığı için bir süre yürüdüm sonra da tesadüfen forumdan bir arkadaş beni aldı ve bıraktı sağolsun...

@Can Özbek

Hadi yaa:( tüh:( biz seni geri döndü sandık, bizde kartaldan geri döndük ama göremedik seni yine:( bende tamir takımıda vardı:( tüh ya çok üzüldüm şimdi:(

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
Geri