Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Kaşif

Üstad, Kaynarca kavşağından sonra ben de düz gidenler ile Sabiha'daki benzinci molasına kadar gittim, buraya kadar sorun yok.. :in:

Ne olduysa dönüşte oldu.. :vroam:

Normal dönüş yolu sıkıcı göründü ve ben de Adapazarı üzerinden dönmeye karar verdim.. :D

@gürkan doğanay

Selam arkadaşlar :)

Gürkan seni en son Bostancı da sanırım durumun şokunu atlatmak için sığındığın köfteci de gördük :D ben Kaynarca dan döndüm, Maltepe de Ertan abi ve Berna nın kayvaltı muhabbetine katıldım süper oldu :)

Sanırım rüzgar çarptı az önce uyanabildim :(

Saygılar
Erkan

@Nicotine34

Hani çöle düşersin de "buradan bir kurtulursam dünyaları yiyeceğim" moduna girersin ya, aynen öyle.. :lick3:

Beni ayakta tutan Şükrü Usta'mın küftelerinin hayali oldu.. :lick3: Her kilometrede bir tanesini hüplettiğimi düşünerek motive ettim kendimi.. :winkenlux

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Ulaş Apak

Saygıdeğer Ulaş ben ne senin nede diğer arkadaşların Garmin yada diğer net sitelerinden bu sayfalara aktarmış olduğunuz verilerin hiçbirini anlamıyorum. :( Diagramlar vs çiziyorsunuz sanki yokuş çıkımışız gibi inişli çıkışlı diagramlar var. Kaynarca'ya kadar yokuş yokki. Bir alt geçitten geçiyoruz orada küçük bir tırmanış var onuda yokuştan saymıyorum. Tabi Kaynarca'dan sonra Sabiha'ya kadar rüzgarın kestiği bir rampa var. Yalnız siz bir benzinciden bahsediyorsunuz. Bu Sabiha rampasını bir kaç kez çıktım oralarda hiç benzinci hatırlamıyorum. Hafızamın beni her zaman yanıltmasına rağmen sanırım bir shell benzincisi hatırlıyorum ama o Kurtdoğmuş diye bir yer var oraya yakın. Neyse inşallah bir gün beraber çıkarızda bu anlattığımız mekanları uygulamalı olarak görürüz. Karışıklık için kusura bakma.:)

• Beğen
@gürkan doğanay

Bir keresinde bizde Şile'ye gitmiştik ben dönerken gruptan ayrıldım. Sonra yol bitti. Nereye sapacağımı şaşırarak Kartal yönüne saptım. Sonra orada kayboldum. Neyse ki tabelalar beni yönlendirdi. Bir şekilde tekrar Çekmeköy sapağına gelmiştim. Oradan sonra 2. köprü yoluna çıktım vs vs vs vs.

Yalnız şu var ki gidiş yolunda nasıl beraber çıkıyorsak dönüş yolunda da beraber olmalıyız. Tabi bazen arkadaşların erken dönmek isteyeceği oluyor bazen geride kalanları bekleyemiyoruz. Vs vs

@Nicotine34

Ben sizin bayağı arkanızda kaldım hatta bir ara Muhammet'le de aranızda fark oluşmaya başladı. Beni geçerken görmediniz mi? Daha önce de Berna, Ertan Abi, Alp ve bir abi daha vardı. Maltepe'ydi sanırım orada demlenmiştik sanırım siz de aynı yere oturmuşsunuz. Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun. :) :) :) :) :)

• Beğen
@Ulaş Apak

O yolu biliyorum. Arkadaş Orhanlı yönüne girmiş galiba. Tahminen oradan Sabancı Üniversitesi-Şekerpınar-Tuzla üzerinden inmiş sahile. Geçtiğiniz yola aman dikkat edin. Çünkü bu yol ayrıca TEM (E80) bağlantı yolu olduğundan polis önünüze çıkabilir. Bana Soğanlık'tan Samandıra'ya geçmeye çalışırken Uğur Mumcu'ya döndüğüm turumda kestirme için geçtiğim Kartal TEM bağlantısında karşıma çıkmıştı.

Selam Millet

Havaların soğuk olmasındanmıdır bilemiyorum ama forum bana pek bi sakin geldi. Bende Ankarada karda kışta baktım bisiklete binilmiyor ( hala binemediğim bisikleti ) geri getirdim evde yatıyor kereta :) Koşuya başladım bende, geceleri o kadar soğukki Ankara, koşuya başladığımda durmadan eve koşarak dönebileceğim bir mesafe kadar koşuyorum. Hani şurada bir durayım 2 nefes alayım desem yandım gitti. İşte öyle sevgili dostlar. Şaka maka 1 ay oldu bisiklete binmeyeli... Olmazsa kendime bi tame Ümit yada Bihanchi gibi bişey alırım 200 Tl ye migrostan felan :D

Aslında bu dönemde Ankarada Bisiklete binmek istememin bir sebebi de buzlamma yüzünden kaldırıma çıkan araçlar, 2 hafta önce gecede 3 arabanın buzlanma sebebi farklı noktalarda yoldan çıkıp kaldırma çıktığını görünce tadım biraz kaçtı. Diğer günlerde de aynı manzaraları görünce pek binmek istemedim. Gündüz karlar eriyip su haline dönüşüyor ( doğanın kanunu işte :) ) Akşamda eriyen sular buz oluyor... Öle işte gençlik

Sayın arkadaşlarım, sizin hem Sevgililer Günü'nüzü, hem de Mevlit Kandili'nizi en içten dileklerimle kutlarım.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ali Rıza Fırat

Slm. Ali Rıza , ben de bir Ankara'lı olarak 'Ankara soğuğu' nedir iyi bilirim. Ama bu havalarda en güzeli, Or-an'ı geçince arkada ki orman içinde ki yürüyüş yollarının arasında tenha patiklardan aşağıya göl kenarına inip 1-2 tur atıp ve tekrar çıkmak çok zevkli olabilir. benim bir 'castello terminator' vardı ben diyim 13-14 sen de 15-16kg , onunla gider gelirdim. hem bu havalarda sakin olur ve hava da soğuk olduğundan sabahları çamurda olmaz.
Ayrıca , Pazar günü de gidersen sabah saatlerinde Deniz Baykal ve ekibinin sabah yürüyüşüne de katılabilirsin:in:
herşeye rağmen ister Ümit ister Trek , arayı fazla açmadan binmeye devam derim.
not: bu kadar uzun yazınca ... kendimi bir garip hissettim:D yani pek bir mutlu, pek bir şen

Geri