Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Selçuk Uygun

Abi ben mekan dışında Maltepe yerine Bostancı'da oturmaktan gayet memnun kaldım. Zira çııkışta fazla üşümüyoruz, hem de antrenman bölünmemiş oluyor. Zira Maltepe-Bostancı arasındaki 5 kilometrelik kısım aslında sahil yolunun en rahat kısmı denilebilir, tam oraya varmışken mola vermek yazık oluyor.
Şu 1-1,5 ay daha, havalar biraz ısınıncaya kadar Bostancı'ya kadar gidelim de, sonra yeniden bir durum değerlendirmesi yaparız diyorum naçizane.

Scudo
@Alp Aslan

Öyle killoyla yemek yok, tek top o da limonlu haberin olsun :D

Saygılar
Erkan

@binRR

ilk defa geliyorum olmam mı :D

Saygılar
Erkan

@Ulaş Apak

Maltepe de durup devam etmek gerçekten işkenceydi, dün akşamki moladan sonra eve gidiş çok güzeldi havalar düzeliceye kadar idare ederiz artık :)

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

tamam o zaman abi kasksız gelmez birilerini düşürmek gerek biliyosun sıkıntı yaşamayalım :D

herkese iyi haftasonlari , bugun sabah yol grubu ile cikamadim ama esim ile 1 saatlik kisa bir bostanci-feneryolu turu yaptik ve ruzgari yiyip geldik :) su ana kadar ne bizim ne de yol grubunda yazi yazilmamasinin sebebi bu olabilir mi? :)

bu arada yarin biraz daha soguk ama daha az ruzgarli gorunuyor, sabah 09 00 da kantarci duragindayim. gorusuruz...

Sabiha benzinci molasından sonra dönüşte çıkılan yokuşun devamındaki yol ayrımında 10sn yavaşlamayarak tura ve buradaki kavşaklara yabancı bendenizin önünde iki ihtimal bırakan, yanlış tarafa dönmek sureti ile Orhanlı vb bilimum yeni mekanları keşfetmeme katkıda bulunan, 70km'lik turu 82km olarak tamamlama destek olan tur arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımı sunuyorum..

Kamyonculara "Tuzla ne tarafta kardiş" diye sorarken aklımda hep "Arabesk" filmindeki Müjde Ar'ın akibeti vardı.. :eek:

Sahil yoluna tekrar kavuştuğumda ise içimden inip toprağı öpmek geldi..:dua:

Selamlar..

@Ulaş Apak

:violent-s Bir de aynı şartlarda tek başına 82km yol yaptığını hayal et.. :River-102

Offf off, resmen erdim, manaya eriştim dağ başlarında.. :60:

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@gürkan doğanay

Ben çağırdım, benim beklemem gerekirdi, özür dilerim abi. Başlangıçtaki kavşakta yanlış yola sapacağın hiç aklıma gelmedi açıkçası. Daha ileride, Sabiha kavşağına çıkılan yerde seni 5-10 dakika bekledim ama gelmeyince yalnız devam ettim, yani ben de son 30 kilometreyi yalnız döndüm. Ama tabii ilk defa başıma gelmediği için seninki kadar zor olmamıştır muhakkak. Geçmiş olsun.

@gürkan doğanay

Saygıdeğer Gürkan benim anladığım kadarıyla sen gruptan ayrılmışsın ve seni kurtlar kapmış. Veya kapmaya çalışmış ama sen bir şekilde kendini kurtarmışsın.:) Kaynarca kavşağından sonra bir sürü grup düz devam etti. Sen nasıl yalnız kaldın? Gerçi sana söylüyorum ama Kaynarca dönüşü rüzgar bana bir vurdu kimseyi yakalayamadım. Dönüşümü her zamanki gibi yalnız yaptım. Eğer yarın sabah gene buluşursak tam plan, tam koordinasyon ve tam iletişimde bulunalım.

Derin saygılar.

• Beğen
Tepkiler: gürkan doğanay
@Ulaş Apak

Peki kaptan sen nasıl yalnız kaldın Kaynarca'dan seninle beraber düz devam eden arkadaşların hepsini kurtlar mı kaptı?:) Hatta biz dönerken bir kişi buraya gelsin gibi bir şey söylemiştin ama ben modda olmadığım için seninle gelemedim. Üçümüz yalnız dönmemize rağmen üçümüzde birbirimizi yakalayamadık. :eek: Bu konuyu konuşalım. :cool:

Derin Saygılar.

@Kaşif

Hayır, bu bahsettiğimiz olay benzinci molasından sonra oldu. Dönüşte normal kısa yoldan gitmek yerine soldaki rampayı çıkalım, aksiyon olsun dedik. İşte o rampanın sonunda Sabiha Gökçen sapağına ulaşmak için sağa dönmek gerekiyor, fakat rampa görüşü engellediği için çok yakına gelinceye kadar sapak görüş alanına girmiyor. Gürkan rampada biraz geride kalmış ve sapağa geldiğinde biz gözden kaybolmuşuz bile.

@Ulaş Apak

Sizin gittiğiniz güzergahı ben hiç anlamadım. Fırsat olduğundan oralardan geçersek daha iyi olur. Cevabın için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Geri