Aslında bisiklet camiasından üç beş kuruş sermayesi olan birinin sahilde bostancı-maltepe arasında düzgün bir mekan açıp bisikletlilere de bir miktar indirim yapması lazım. Sadece sahilde turlayan bisikletliler gelse bile mekan ihya olur.
Girişimci arkadaşlar, bu işte iyi para var
Saygıdeğer Samet nişan sana yaramış güzel fikirler veriyorsun.
Yalnız mangal olayı çok farklı. Yani sahil yolunda millet mangal yapıyor ama onlar işi rezil ediyorlar. Mangal dediğin güzel yeşillik olan bir bahçede ağız tadıyla yapılacak olan bir olaydır. İşin zevki orada. Benim söylemek istediğim 1 yada 2 sadviç hazırlayıp onun denizin kenarında bir yerde yeme ve yanında da birşeyler içme fikri. Hem kendi hazırladığın komanyaları yemekte ayrı bir zevk. Tabi onların taşınması sorununu ortak bir consensus'ta tartışıp gene ortak bir payda da toplamak lazım.
sevgili yersiz yurtsuz arkadaşlarım dünkü mekandan ben de pek hoşlanmadım tamam kokoreç kısmı pek ala ama her seferinde kokoreç yersek göbeklerden önümüzü göremeyiz : tayt ile dolaşma kısmı zaten komedi iken bir de dünkü tipli yerlerde elaleme komedi oluyoruz bi buçuk adlı mekan çok güzel o tarz bir yere gideceksek az ilerinde benzin var sahipleride kuzenlerim olur kendileriyle fiyat konusunda da anlaşırız ama bize otur kalk salaş bir mekan lazım düşünmeye devam derim sıcaklar başlasın zaten böyle bir sıkıntımız kalmayacak
mektubuma son verirken herkese sağlıcak dilerim