Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Özgür sanırım sana iyi bir haberim var.

Bu sabah önüme çıkan bir köpek yüzünden sert bir fren yapmam gerekti ve o anda sağ koltuğun altından öne doğru zefal marka şeffaf bir matara yuvarlandı.
Sanırım bu senin kaldırımda unuttuğunu zannettiğin matara olsa gerek.

Scudo
@Ahmet Ersöz

Benim hız ölcer 35-36 arası gidip geliyordu :) ellerine sağlık teşekkür ederiz :)

@Ahmet Ersöz

Teşekkür ederim umarım sende istediğin gibi bir yol toplarsın :)

Orasıda iyi olsun burasıda güzel olsun karbon olsun derken evdeki hesap çarşya uymayacak gibi ama acele etmeyeceğim,

Ertan Abi ve Alp'e de çok teşekkürler akşam bayağı bir fikir alışverişinde bulundular sağolsunlar.

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

Günaydın,

Alp dün gece dikkatimi çekti MTB ile daha iyi gidiyorsun, yola boşuna para verme gel sana da MTB toplayalım :D sen MTB alırsan bende yol almam söz :)

Saygılar
Erkan

bende de nasıl bir şans var anlamadım bütün kış hastalanmadım hastalanmadım şu havaya bak yaa bahar gibi aynı neyse sizin adınıza çok mutluyum ama kendi adıma fırtına kopsa daha mutlu olurdum :(

selam ahali dün yoğun işler nedeniyle katılım gösteremedim ama pazar günü hüseyin abi şampanyalı caad9 açılışı yapacak sanırsam :D

@Red Devil

Bu akşam ben de çıkmak istiyorum ama gelen olursa tek sarmıyor :D
mesela saat 22:00 dan sonra çıkacak olan var mı aramızda yoksa çıkmayacağım.

Saygılar
Erkan

@Red Devil

Çok istiyordum ama yağmurlu gösteriyor, artı elimde çok iş var gene. Sanırım ben pazartesiye kadar iptalim her halükarda. Ada gezisini öbür hafta sonu yaparız artık.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Uygun
@Kaşif

Evet çıkıcam ama çıkmam 22:30 dan sonrayı bulacak :(
Bu arada Bostancı <-> Feneryolu sahilde turluyor olacağım :)

Saygılar
Erkan

Geri