Scudo Sports

Her Salı Akşamı Performans Turu Yapıyoruz!

ben de katilmayi cok istiyodum ama maalesef gelemiyorum is yogun bu aralar...

parcalari upgrade etmek icin para kazanmak, para kazanmak icin de calismak lazim :)

hepinize iyi eglenceler

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
aranıza yeni katılan biri olarak bende gelmek isyiyorum hemen çıksam iii olacak eminönü nde görüşmek üzere

Biz birazdan çıkacağız 20:15 eminönü vapuruna bineceğiz...

görüşürüz :)

Çok keyifli ve güzel bir organizasyon oldu.
Emeği geçen ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

çok güzel bir aksam gezisi oldu arkadaslar gece uyumamıslar resımlerı koymuslar yanı tebık ederım budur abii..

Güzel bir salının ardından herkese merhaba,

Resimlerden de görüldüğü gibi yine süper bir salı geçirdik. Sayımız gittikçe artıyor yani gece kuşları olarak gittikçe güçleniyoruz. Aramıza yeni katılan kuşlara da teşekkür ederiz.

Behçet resimler süper çıkmış. Özellikle de benimkiler :)

Dün bakırköye giderken trafik polisleri bizi çevirdi. Dalga geçer bir vaziyette nereeeyee diye sordular. Ama önümüze gegeçip durdurmalarını bir görseydiniz sanki katil kovalıyorlar ve durduruyolar. Neyse onları da atlattık. Bakırköye gidip önce Metin Bisiklet'e uğradık. Daha sonra dondurma yemeye gittik. Dönerken rahat bir şekilde döndük. Turumuz boyunca bir sorunla karşılaşmadık. Tam iskeleye yaklaşırken iki bisikletçi Trüssstaaaa, turistttttt diye bağırmaya başladı. Yanımıza geldiler İran'dan gelmişler cana yakın iki bisikletçi. Anlaşmak çok zor oldu adamların dili Eng-Rap-Far-Tur yani biraz ingilizce, biraz farsca, biraz arapca, çok az da türkçe gel de anlaş :) Ama anlaştık.. Emin ve riza. Yarın bisikletle Antalya'ya gideceklermiş.... Yolları açık olsun...

Yoğun bir iş ortamından kurtulmak ve de stres atmak isteyen her kes salı turlarımıza katılsın. Çünkü döndükleri zaman bütün bunlardan eser kalmıyor.

Önümüzdeki Hafta Salı Turumuz Özcan'ın memleketi olan Kanlıca olacaktır. Baktık özcan gelmiyor bari biz gidelim dedik. Üç haftadır Arupa yakasındaki kardeşlerimizi ziyarete geldik. Bu hafta da onlar gelsin artık :) Yani Avrupa yakasındakileri Anadolu yakasına davet ediyoruz artık :)

Evet arkadaşlar bu önümüzdeki salı günü varış noktamız Kanlıca, amacımız Kanlıca yoğurdu yemek :p

Herkese Saygılarımı Sunarım

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
Fay bea gözlerim yaşardı ne vefalı arkadaşlar var.. Bakın aleme ibret olsun :D Beklerim gelin buyrun, hatta beraber gideriz Kanlıca'ya.. Erken varabilirsek ve ortam sarmaz ise sizinle birlikte Hidiv Kasrına da çıkarız :rolleyes: orayı gündüz görmek gerek.. ama neyse doğaçlama takılırız kafamıza göre :7:

Dün geceniz oldukça sevimli geçmiş.. Katılan herkeze selamlar Polis amcalara da Allah akıl fikir versin diyorum.. O kadar kanunsuz kişi ve araç varken trafikte, sizi durdurmaları niye :confused:

Birazda istatistik bilgi: Bakırköyde mola yerıne geldiğimizde; ortalama hız gidişte 29.5, maximum hız (düz yolda) 46.5 gösteriyordu. Halili ile biraz fazla kaptırmışız :)
Sevgiler
Barb.

Otobüs durağında arkadaki grubu beklerken mangal yapıcak kadar vaktimiz vardı yaf :p... Hehehe :D şaka şaka ;)
Ama hakikaten bir ara sabit hızımız 30-35 arası değişiyordu. Atağa kalkıyorum, kafamı çevirip bi bakıyorum, Hakan Abi'yle Barbaros Abi dibimde bitmişler :D. Yahu durun iki dakika da farkı açalım ama nerdee :).
Bu arada yüksek kadans pedal çevirmek çok iyi geldi. Tüm yorgunluğumu aldı valla :)

Harika bir akşam ve tam bir performans turu oldu, hele ben aynı gün 70 km Rumeli feneri turu yaptığım için daha bir performans turu oldu :D
Gelen herkese çok teşekkürler...

Geri