Scudo Sports

Her Salı Akşamı Performans Turu Yapıyoruz!

100 KG lık vucudunu kamufle etmek için giymiş olduğu iskelet formasına rağmen
:)

Scudo
Abi bu bir savas mi? :) bak sen zararli cikarsin...

Güzel bir geziyi :) arızalı (hem ben, hem de bisikletim) olduğum için kaçırdım, ama fotolar ve güzel mesajlarınızla geziyi yaşamış gibi oldum. Birdahaki salıya nöbetim var. Nöbeti başkasına satabilirsem katılacağım..

Arkadaşlar,

Salı turları ile ilgili yazılarımızı bu bölüme yazıyoruz. Bilmeyen arkadaşlar lütfen farklı bir başlıkta açmasın. Konu bütünlüğünü sağlamak için dün açılan salı gezintisi bu bölüme taşınmıştır..

Her kese teşekkürler.

Hadi bakalım önümüzdeki salı nereye gidelim. Fikirlerinizi bekliyoruz :)

Özcan ne yap ne et nöbetini sat. Velimsin ne de olsa sensiz olmuyooo bea.

merhaba ben ilşker bende maltepedeyim siz neresinde oturuyorsunuz belki beraber gideriz salı turlarına olmazmı tek gidip tek gelmek taa karşılardan sıkıcı oluyor dimi haberleşip salı turlarında beraber gidip beraber döneriz

gezi harika olmuş keşke vaktim olsaydı da gelebilseydim siz karşıya gecerken bende eminönündeydim neyse sağlık olsun

Tuğrul beyciğim

Geziniz çok hoşuma gitti. resimlerde bi muhteşem. sizin video kaydınızı beklerken gördüm.

Ama ya bende yanlışlık var, yada video açılmıyor. Tıkladığımda, karşıda video ile ilgili bir yer çıkmıyor. Şuna bi el atın da sizin şu güzel çekimleri inceleyeyim. Yada bana püf noktasını gösteriverin.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Size ve ekibe bol pedallar diliyorum.

Ender Ağabey,

Linki tıkladığınız da açılan sayfada free yazan yere tıklayacaksınız.
Tekrar açılan sayda ,yaklaşık olarak 30 sn den geriye doğru saydıktan sonra ,bir kod çıkacak .Bu kodu yanındaki pencereye yazıp download mirror denen yere tıkladığınızda video inmeye başlayacak:)

http://img304.imageshack.us/img304/9525/ads305z7nf.jpg

Selamlar & Saygılar

Tabiki de olabilir. Haftaya iş olarak müsait olursam geziye katılmayı düşünüyorum. Geziden önce haberleşip buluşulabilir.

Sevgiler

MFG(+)

Yazınızdan hemen sonra sayeniz de videonun birini indirdim. :)

Orta okul ve liseyi güya kolejde okuduk. Ama bu yabancı dil işi üstüne hiç eğilmedik. Ancak derdimizi anlatabilecek ve karşı tarafı az çok anlayabilecek kadar dilimiz var. :eek:

Yardımınız olmasa ben 10 gün uğraşsam açamazdım. Ama yardımınızla ilk seferde işi becerdim.:D :p

Neydi o ön tekeri kaldırmalar. Bize bu görüntüleri izlettiğiniz için çok çok teşekkür ederim. :)

Şimdi gördüm video açma işini daha da açıklayıcı hale getirmişsiniz.;)

Çok çok teşekkür ederim. Bol pedallı ve neşeli günler sizin olsun.

Hoşçakalın.

Yahu görüntüler süpermiş hakikaten :). Ah bir de benim ön frenim olacaktı ki :(. Biraz daha renklendirirdim sanki ;).

Olabilir aslinda hatta güzel de olur. Diğer arkadaşlara da uyarsa bu hafta da avrupa yapalım :) Bu gidişle avrupalı olacağız galiba :D

şu turları ne zaman anodoluya taşıyacaz yav

gide gele nerdeyse 100 buluyo

Geri