Scudo Sports

Her Salı Akşamı Performans Turu Yapıyoruz!

Anadolu yakasından gelen biri olarak söyleyebileceğim, saat 20:30 dan sonra oraya gidip geri dönmek zevkten çok eziyete döner.

Scudo
Şu nasıl ?
Beşiktaş Barbaros Bulvarından yukarı doğru çıkış.Balmumcu,Zincirlikuyu,Levent Sanayi istikametinden Maslak ve Hacıosmanbayırından(keyifli bir iniş olacağını düşünüyorum) Tarabya'ya iniş.Tercihen Tarabya'da veya evvelsi hafta olduğu gibi Yeniköy'de mola ve sonrasında sahil yolundan tekrar Beşiktaş . . .
Yada bu haftada Asya yakasında yapın.Hatta bu bir düzene otursun 2 hafta Avrupa 2 hafta Asya turu olarak.(şöylede birşey var perşembe günleride zaten Asya turu yapılıyor bu salı günleri bence! Avrupa turu olabilir).Ancak bir hatırlatma yapayım,Beşiktaş'tan Üsküdar'a haftanın hergünü gece saat 1:30 a kadar sefer var.Fakat aynı şey tersi için geçerli değil ,Üsküdar'dan Beşiktaş'a en son 00:30 gibi oluyor(muş) sefer(bu bilgiyi haftaiçi Üsküdar iskelesinin önündeki durağa ait bir taksiden edindim,ciddiye alınırsa gişelerden öğrenmek daha doğru olur).Yukarıdaki dönüşümlü salı turu teklifim gerçeklik kazanacaksa bu ayrıntıyıda göz önünde bulundurmak lazım diye düşünüyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Yarınki turumuz; Bakırköy

Tur yerleri ve saatleri aşağıdadır:

Anadolu Yakası: Delta Bisiklet saat 19:30
Avrupa Yakası: Eminönü iskelesi saat: 20:30

Not: Gelenler Haber verirse seviniriz...

Sevgili acumur,

bu benim en sevdigim guzergah...:rolleyes: Umarim istanbula geldgiimde sizlerle buralarda duzenli geziler yapabilc'ez.. Simdiden boy gostereyim istedim:eek:

• Beğen
Tepkiler: acumur
Selam arkadaslar;

Ben de isten zamanında çıkabilirsem saat 19:30'da delta'dayım.

Sevgiler
emrah

• Beğen
Tepkiler: ulas
geçen hafta geleceğim dedim ancak görünmez güçlerin engeliyle karşılaştım. bu hafta geleceğim, gelmeliyim!!..

• Beğen
işte nöbetim, evde inşaat var. her ikisinden birden kaçıp gelmek isterdim. ama birinden kaçsam birine takılıyorum. bu hafta da yokum.. size iyi eğlenceler :D

Teşekkürler Özcan,

Umarım nöbetin iyi geçer tadilat da bir an önce biter

Selam sanırım ben gelebilirim...
Bu arada kesinleşmediyse Önerim boğaz tarafı olacaktır bakırköy yolundan pek hazzetmiyorum da, yol çok dar ve vahşi :boese157: ...

Eğer boğaz tarafına gidersek dönüşte Yıldız parkında teknik etapları da içeren minik bir offroad parkuru partisi de ayarlarım size ama far kesin şart çok zevkli olacaktır, olmassa gelecek sefere :rolleyes: ...

Peki Behcet abi,Sen eziyet dıyorsan eziyet olsun..;)

Sirkeci istikametinden Bakırkoye kadar; sahil yolundan 25 dakika alır gelmenız,Denız otobüslerının orada çay bahcesı mevcut orada konaklarız.Geriye dönmenız sorun olmaz hemde eziyete dönüşmez..;)

Hakan Yazman,

Seni aramızda görmek çok güzel bir duygu... Umarım bisikletforum farkını görür ve buradaki insanların sıcaklığını hissedersin.

Aramıza hoş geldin :)

Teşekkür ederim sevgili Ulaş ben de zaten bu yüzden burdayım ;)

• Beğen
Arkadaşlar hava biraz rüzgarlı ama bizi yıldıramaz :) Daha önce de demiştim her türlü hava şartlarında turlarımızı yapacağız....Bakırköy'e gidiyoruz...

sakın geç kalmayın bir de kaskınızı takmayı unutmayın

arkadaşlar ben de geliyorum saat 20.30 da eminönündeyim görüşürüz

Selam
Kısmetse bende geleceğim.19:30 kızıltoprak'ta buluşup bakırköy yapıyoruz değil mi?
Birde takribi kızıltoprağa geri dönüş saati kaç olur?
Teşekkürler..

Merhaba,

Sizi de aramızda görmek isteriz. 19:30 gibi Delta Bisikletin önünde olursanız yeterlidir. Avrupa yakasından gelecekler de saat 20:30 da Eminönü iskelesinde olsunlar. Tekrar Anadolu yakasına varışımız 23:30-00:00 civarını bulabilir.

• Beğen
Tepkiler: Megavolt
Geri