hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.870
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Taciz boyutuna varmış olan yorum varsa şikayet edin, adminler gerekeni yapsın...
Yenisini alınca benim Garmin Edge 500 boşa çıktı. 400'ü toplarsanız satarımAramızda para toplayıp o arkadaşa bir km. saati hediye edelim ve bu iş huzur içinde çözülsün...
bir de giant escape 2 2018 vardı satılmış çok şükürBende hep aynı ilanların ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyulmasından müzdaribim. Fıstık yeşili dahondan gına gelmişti bir ara.
Kesmez. Ona da bahane bulur.Yenisini alınca benim Garmin Edge 500 boşa çıktı. 400'ü toplarsanız satarım![]()
Murat B. km saati çok pahalı, bu para etmez.Yenisini alınca benim Garmin Edge 500 boşa çıktı. 400'ü toplarsanız satarım![]()
Peki sizce burada ilanlara bakan arkadaşlar saf mı? Burada aradıkları bir şeyi bulduktan sonra hiç fiyat araştırması yapmıyorlar mı? Pazarlık etmiyorlar mı? Sapık gibi her mesajın altına "6-7 sene öncesine ait bir cihaz için fazla bir ücret" yazıp yazıp ilanlarda farkındalık yaratma çabasına girişirken işi taciz boyutuna getirdiğinizin farkında mısınız? Bütün bu ilanlarla uğraşan siz değilseniz bunu yapan kişinin kesin bir problemi vardır. Merak etmeyin burada iki kelime yazmasını becerebilen her insan alacağı ürünün fiyatını her türlü araştırıp her türlü karşılaştırıp öldürene kadar pazarlık yapabilecek beceriye de sahiptir. İlanları inceleyip inceleyip tek tek tacizsel yorum yazabilecek kadar mesai harcayan bir arkadaş ya çok boştur işi yoktur yada bir nevi sorunludur.
Her kelimesine katılıyorum. İlanların yoruma açık olması puanlanması vs oldukça garip geldi bana.(Epeydir forumu kullanmıyordum ) Bir tane ilan koydum anında damladılar yok şöyle yok böyle diye hal böyleyken diğer ilanları mı başka platformlara kaydırdım hemen. Oysa isterdim ki burada olsun.Ben fazlalık olanı satıp birilerinin işene yarasın bende eksik malzememi alayım derdindeyim millet beni terbiye etme derdinde. Bununla mı uğraşacak buraya ilan verenler.Peki sizce burada ilanlara bakan arkadaşlar saf mı? Burada aradıkları bir şeyi bulduktan sonra hiç fiyat araştırması yapmıyorlar mı? Pazarlık etmiyorlar mı? Sapık gibi her mesajın altına "6-7 sene öncesine ait bir cihaz için fazla bir ücret" yazıp yazıp ilanlarda farkındalık yaratma çabasına girişirken işi taciz boyutuna getirdiğinizin farkında mısınız? Bütün bu ilanlarla uğraşan siz değilseniz bunu yapan kişinin kesin bir problemi vardır. Merak etmeyin burada iki kelime yazmasını becerebilen her insan alacağı ürünün fiyatını her türlü araştırıp her türlü karşılaştırıp öldürene kadar pazarlık yapabilecek beceriye de sahiptir. İlanları inceleyip inceleyip tek tek tacizsel yorum yazabilecek kadar mesai harcayan bir arkadaş ya çok boştur işi yoktur yada bir nevi sorunludur.