Scudo Sports

'' haziran ayı kartepe ''

Kudret abi tanrı misafiri olarak ben de katılmak istiyorum. Zaten Yalova dan feribotla Gebze' ye geçer Gebze' den size katılırım. Trende de fazla problem yaratmam zaten. İndi-bindiler şehiriçinde yoğun oluyor çünkü.

Scudo
@Ahmet Akkılıç

ahmet dostum başka arkadaşda istedi ama olmayacağını söyledim gelmeyen olursa sırada o var ama 2 kişi gelmez ise sende gelirsin 10 kişilk kadro sabit kalacak dönüşte 10 kişinin dönmesi kolay bunun
üstünde sayı zati hepimiz için iyi değil ,dönüşte trende yük vagonu yok ..evet kontenjandan boşalma olursa dahilsin şu anda kapalı kontenjan .....

kontenjan kapandı...................

1- mehmet ser
2- eren tublek...
3- aydın ...
4- cengiz....
5- engin özen
6- volkan
7- ali kıran...
8- atom
9- kudret
10- hasan...

derbentten turanza.....

evet 19 haziran dedik......hareket 19 haziran saat 07.30 da haydarpaşada olacağız ......gazanız mübarek olsun

@Kudret Kurtcebe

Ben dort gozle bekliyorum izdirap verici ama bir o kadarda keyifli tirmanisi :)

Kudret abu

19 una almisiz programi.ben katilirim dedim ama o gun babalar gunu.19 u olursa ben gelemem maalesef.Son zamanlarda hep 26 si gibi dusunmustum ama kopru gecisi 5 inde olunca kartepeyi 19 mu yapmis olduk?

@Kudret Kurtcebe

evet kudret abi ben hazırım hatta hazırolda bekliyorum emret şimdi çıkalım

Kudret abi ben para sıkıntısı çekiyorum ben sana söz veremiteceğim bu tur için maddi anlamda çok sıkıntı çekiyor. Ama bu tur benim için çok önemli. Bakalım nasipse o gün o o saatte ordayız

@Mehmet Ser

mehmet sen düzde sıkı basan bi adamsın iyi adamlar lazım bana ..ona göre borç al bi şeyler yap.....

:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Ne yani rampada basamazmıyım :) :D Bi gelirsem görürsüünüz nasıl rampa çıkılıyor :)

@Mehmet Ser

ben anlamaz ne kadar rampacı olduğunu göstereceksin bu olay düzde basmaya benzemez evet durum şu kuzu yaylasına kadar durmadan çıkacağız ve kuzu yaylası girişinde duracağız ondan sonra ceplerden haberleşme olacak herkezin toplanması sağlanacak...evet durum budur .....
rampa çalışması yapabiliriz bu pazar öğle sonrası ona göre seçimden sonra ben öğle sonrası dragos rampalarında olabilirim yada başıbüyük kayışdağı ona göre .....

@Hasan Bahri Toros

hasan sen yoksan gelmez isen bu tur olmaz sana bakıyor bu tur ,,,,,,

1- mehmet ser ---money ayarlamaca
2- ..yedekte bekleyen mustafa ayvaz girdi ....
3- aydın ...kesin ,,,,,
4- cengiz...????????
5- engin özen-???????
6- volkan-????????
7- ali kıran...kesin....
8- atom ,,,,,kesin
9- kudret-kesin.....hasana bakar...
10- hasan...kesin

cengiz alo......
volkan alo.....
engin özen,,,,, alo...

@Kudret Kurtcebe

Geliyorum abi tüylü kaskımla Kartepe gözümde tütüyor :rolleyes:

@Kenan ARPAÇ

Geçmiş olsun Kenan :( Kartepeye gelirsen yine sakatlanırsın sen en iyisi gelme derim :) Kolun iyice iyileşsin

• Beğen
Tepkiler: Kenan ARPAÇ
@Hasan Bahri Toros

Çok Kötü değil aslında sizde dikkat edin bu aralar amma düşüyorum biri begduamı etti ne çözemedim ki :D

@Kenan ARPAÇ

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rampacıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
erikliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
indiren ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kartepe rampa şampiyonu..............................
iyileş onur konuğusun .............................

:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

Geri