Scudo Sports

Haydi Tekirdağa köfte yemeğe 1 Ocak

Scudo
Bastır doktorum civanım :) Sen bakma boş teneke seslerine :)) Hasip çok "ukela" bir adam zaten :) Siz gaza gelip yazmışsınız, adam ben bunu hap niyetine içerim antreman niyetine giderim diyo hemde size diyo :))

Ben size evden, sıcak yatağımdan full destek tam destek olucam.

Boşverin siz söylenenleri.. basın gidin yolda kalırsanız tanımam ama.. Tam tarihi yazında cep telefonumu kapatıyım.. yoldan gel bizi al filan dersiniz şimdi siz :D

Raif sana sesleniyorum burdan Münir Özkul ustanın ziyaya seslendiği gibi (ziya)

ziyaaaa yapma ziyaa etme ziyaaaa :)

Not: Münir özkula hepimizin Mahmut hocasına acil şifalar dilerim...

@ermanatasoy
walla süper adamsın
çok matraksın
:)

bu arada
avatarın sadri alışık , ama niye :)

@mustafa akman

Çok matrağım ondan.. :))

şaka bir yana Rahmetlinin tüm filmlerine ve tiplemelerine hayranım.. ama özellikle Turist Ömer tiplemesi.... bence komedinin baş tacıdır bu tipleme..

hastasıyızz... :)

@ermanatasoy

Tekirdağmı pehhh ek koftisi o be, ben bi gün afrikada aslan avındayken :D
Erman hiç yan çizme kardeşim sende geleceksin, sensiz olmaz, rampalarda tek kalmamam lazım:)
Ayrıca kim 5 satte tekırdaga gıdıp gelırız dedı onuda çok merak ediyorum, kim dediyse dikkat etsinde radara girmesin:D :D :D

@ermanatasoy

Erman bey merhaba,
Uydu da planet türk kanalı var.Sırf eski türk filmleri oynuyor.
Sadri Alışık ın filmlerini her gün oynatıyorlar.Bugüne kadar hiç seyretmediğim o kadar çok Sadri alışık filmi varmış ki? Sırf bu kanal için uydu taktırılabilir.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@RAİF KORKMAZ

Raifcim ben gelirim demedimki yan çiziyim :) size iyi yolculuklar şimdiden...

@Sabri Atalay

Sabri bey ilginiz için teşekkürler.. hatırlayamadım bu kanalı. Bakayım bu akşam..

@mustafa akman

Bu adamda rahatsız abilerimizden :) çok seviyorum 10 numara komik bir adam :)

Neyse kusuruma bakmayın konuyu dağıttım siz gezi konunuza devam edin kaynamasın.. :) Tekirdağ fotoğraflarını görmezsem yandınız dilime düşersiniz valla :)

• Beğen
@ermanatasoy

buyur fotoğraf şimdiden
http://repartuar.files.wordpress.com/2007/05/tekirdag-165.jpg
http://www.kafeturkiye.com/wp-content/uploads/2009/09/Tekirda%C4%9F-Resimleri.jpg
http://www.blogloji.com/wp-content/uploads/2009/09/tekirdag-liman.jpg

@RAİF KORKMAZ

pazar günüm dolu olacak sanırım ama cumartesi turlayabiliriz. iyi de olur bence. tekirdağa gidemezsek de :) başka yollara kendimizi vurmuş oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Tekirdağ yolu şimdiye kadar gittiğim yollar arasında en kolay parkur. İniş çıkışları gözünüzde büyütmeyin hepside fazla uzun değil ve eğimi az çıkışlar. Burada en göze batanları Avcılar ve Haramidere rampaları, dönüşte de bunların tersi Devebağırtan ve Ambarlı rampaları. Diğerleri güle oynaya yarışarak çıkabileceğiniz rampalar. Asfalt kalitesi mükemmel, emniyet şeridi yeterli. Hele kınalı kavşağından sonra neredeyse bir şerit genişliğinde. Bu yolda yol veya şehir bisikleti ile gitmenin tadına doyum olmaz. Boşuna Temde macera aramayın hem polis tarafından engellenir hatta ceza ödemek zorunda kalırsınız hemde yolu uzatmış olursunuz. Eğer hava yağışlı ve rüzgarlı hiç düşünmeden çıkın yola. Karşıdan ve açık yerlerde ki yolun çoğunluğu açık yandan esen rüzgar insanı canından bezdirir. Bu yolu yazın yüklü bisiklet ile çok rahat şekilde geçmiştik. O gidişimizde Özcanların sahildeki tesisinde yediğimiz köfteden memnun kalmamış ama şehrin içinden aldığımız peynir helvasının ise tadına doyamamıştık.

@Orhan Kılıç
Ben bu cümleden bi şey anlamadım abi.Bi sabotaj falan mı sözkonusu ;)

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
@Orhan Kılıç

olay tabi hava durumu tarafından belirlenecek
görelim mevla ne eyler
tecübeli kişilerin yaklaşımı nasıl farklı değil mi arkadaşlar
biz bir hevesle ortaya bişey attık
olayın boyutu ortaya çıkıyor:)
kudret beyden aldığım mesaja göre
oldukça çetin bir seyehat olur

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@mustafa akman

baharda tekirdağ yapmak kolay işin zoru kışındır ayrıca kışın uzak mesafeler zordur nedeni çetin soğuk ve rüzgar artı yağmurlu havalar ise dez avantaj seçilecek ay ve mevsim önemlidir mayıs ayında tekirdağa gitmek var haziran tenmuz ağustos aylarında kartepelere ve tekirdağa gitmeyi tavsiye etmem herkes sıcağa dayanıklı olmayabilir kartepede 21 km rampa çıkılması bazılarına zor gelirki hiç düz yol yok o sıcakta tırmanmak demek aşırı su kaybı....
çetin ve zorlu rampalara sahip, güzergahı uzun olan yolları bence bahara bırakın yada ocak ayında hava iyi olduğu zaman gidinde nasıl olacak bakalım ocak ayı bilmiyoruz ..ayrıca bu aralık hafta içi değerlendirilebilinirdi tabi herkes çalışıyor ...bana göre her yol roma ben hergün çıkarım ama havaya bakarım ...benim arabam bisiklettir...
yaşamımız olmuş bisiklet...şimdi bu gün öğle sonrası bi daha bi turlayacağız dünde turladık ..yarında cuma günüde olacak tabi havaya göre...

@Orhan Kılıç

bence siz bayağı bir hafife almışsınız..sanki bakırköy florya arası gidilecek gibi.

neyse gidilsin görülsün..

• Beğen
@Goflet

boylarının ölçüsünü alsınlar gibi
Riaf bu ne iş

senin 1 ocak da oyunun falan yok mu :D

@Goflet

Yolun zor bir tarafı yok. yazın uzun günlerinde gidiş dönüş bile düşünülebilir. Bu yolun farkını görmek için Mimarsinandan Çatalcaya doğru sapıp oradan Saray üzerinden Saraya, Lülebrgaza, Kırklareline doğru gitmenizi öneririm. Yokuş inerken bile pedal çevirmek zorunda kalacağınız bu tür asfalt yollardan geçince ana yolun farkını hissedeceksiniz. Bu tabi benim kişisel görüşüm. Yol bana kolay geliyor diye herkes için böyle olması gerekmiyor. Benim zorlandığım, veya hiç gitmek istemediğim yollar başkaları için kolay veya çekici gelebilir.
Tekirdağ seyahatimde yanımda gelen 2 genç arkadaşım ilk kez bu kadar uzun mesafeye gitmelerine rağmen kolaylıkla Tekirdağa geldiler. 1 tanesi aynı gün Tekirdağdan Silivriye otobüsle, devamında Mimarsinan'a bisiklet ile dönmüştü. Diğer arkadaşım ise geceyi Kumbağdan geçirdikten sonra ertesi gün yol şartlarından pes edip Şarköyü 6 km geçtikten sonra geri dönmüştü.
Bu turların anlatımları:
İstanbul Kumbağ:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70141
Kumbağ Kömürlimanı:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70173

@Orhan Kılıç
tur günlükleriniz ne kadar faydalı oldu bilemezsiniz

hava durumu makul olursa 1 veya 2 ocakda gerçekleşebilir diye düşünüyorum

sevgiler
kucak dolusu
http://www.arastiralim.com/wp-content/uploads/2009/05/kucak-actim-sana-isik.jpg

@mustafa akman

öyle değil...sadece fazla küçümsemeyin diyorum yolu.

neticede performans işi....pro bisikletçiler günde 240 km yol gidiyolar hemde 15 km lik rampalar çıkarak.

şimdi bu prolara çok kolay gelen mesafelar normal bir sürücü için imkansız mesafeler.

ben bundan dem vurdum..

güle oynaya gidebiliyosanız 120 km mesafeyi tebrikler

• Beğen
Geri