Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Barış Güney

barış doğru dedin havalar diyorki çalışın mayısta gidin ..;)

Scudo
Bizde bugün Çatalcaya gittik.100 km oldu ama bol dinlenmeli olunca pek bir işe yaramadı.....Yokuşlu güzel bir rota grupta bayanlarda oldugu için agır bir tur oldu..Ben arkacıydım..Artçı mı deniliyor.......N.Özkanın 2 kere lastigi patladı birincisini degiştirdim..2 cisinde dönmek zorunda kaldı......Az biraz yagmur tatlı tatlı atıştırdı....Toplam 36 kişi katıldı Dernekten Halil Atalayda Çatalcada katıldı bize..........Saganak Yagmura yakalandıgın için üzüldüm.....

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Soner Kanar

soner eli kulağında sen hazırlan 5-12-19-26 bu tarihlerden biri olacak illaki zati topiğe mayıs dedik acele işe şeytan karıştı olan parama oldu..;) yalova yapıp geldim...bu arada 11 lira pendik feribot bisiklete para yok..karşıdan geliş 13 lira ama akşam olunca 14 lira yapıyor ido uyanık tabi..gidiş ve dönüşümüz kesin pendik feribot ile olacak kontenjan 10 kişi ile sınırlı olacak 11 olmayacak 4 adam avrupa yakadan hazır anadolu yakadan 5 adam ben volkan çelik bahtiyar erkan engin özen 9 kişi avrupaya yakadan halkaya mustafa gelecek hasan onla konuşacak..11 kişi olursa hepimizin aleyhine olur bu gün açıkça şunu gördüm ve sevindim gruplar farklı olabilir bu gün başka bisikletli grup geldi ve 6 kişi idi ben tek olduğumu söyledim ve para vermedim gişedeki bi şey demedi genelge gelmiş 10 bisikletten fazla ise para alıyorlar 10 arlı gruplar şeklinde para vermeden geçilecek artık,
dönüşte aynı, deniz otobüsü bize ters, pazarları hikaye deniz otobüsü...

@Barış Güney

valla doğru barış ama var ya pendikten bostancıya tek bir mangalcı yoktu bende bisiklet yolundan durmadan bastım bu tekerler tam bir su tekeri maxxis over driver 700x32 hiç banamısın demedi asla kaymadı korkmadan bastım..ve stabilizede canavar..yav gözlerim mangalcıları aradı ama bir teki yoktu..;)

@Barış Güney

valla ben bu milleti anlamıyorum...o vakit her zaman yağmur olsun derim başka türlü kurtulamayacağız sahil yolundaki mangalcılardan..;)

kudret abi 23 nisana ne diyosun bi bıçkı yapalımmı
(link) hava bulutlu diyor yağmur yok

@Erkan Közen
erkan günaydın kendimizi kasmıyoruz ve mayısa odaklandık 5 mayıs saat 08.00 pendik feribot..ve hava durumu iki yere bakıyoruz wunder ve meteoroloji..özellikle gölcük ve yalovaya tabi sabah en erken saatte kalkarak saat 04.00 hava durumuna tekrar bakacağız tur günü saat 04.00 kalkacağım erken yatacağım ..evet bakalım 5 mayıs hava neyler..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi gelmez isen ben riva yaparım

@Erkan Közen
Erkan ben sana eşlik edebilirim tabi çalışmalara daha yeni başlıyorum eğer sıkıntı olur dersen biraz antrenman yaptıktan sonrada yapabiliriz

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
tabi ayak uydura bilirsen gel ama ben tempolu gideceğim rivada bekleme yapmayacağım hemen dönüşe gececeğim

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Erkan KözenO zaman ben bi ara kendim gideyip yolu öğreneyim, ondan sonraki bir riva'da olur ancak çünkü daha çok rampa çalışmadım rampalarda kaybederim seni yoluda bilmiyorum sıkıntı olur

@Erkan Közen

evet performans sürücüsü olmak bu işte eyvallah erkan zati bizi kimse anlamıyor ...

@Ozan Güner

ozan ferdi çalış diye dilim düştü bütün kış ne yaptın hiç bi şey bahane yok pekala ct leri vaktin vardı ve çalışmadın tenbellik yaptın bütün kış ,ondan sonra yaza gelince altına aldın cyclo -cross u ama kondüsyon yok ..evet bu işler aynen derslerine çalıştığın gibidir çok çalışan antreman yapan ve kısa mola anlayışı ve tempo sürüşü ve 100 + lar ve nihayetinde 160 km bi günde önce bu olacak ondan sonra 200 km ver elini her işin başı çalışmak ozan..barış kendi topiğinde çok çalıştı ama çok 80-100 km lerde değerlerini gördünbarışı örnek alman gerekecek ..ayrıca benle çalıştın geçen sene altında mtb var idi tarzımı gördün bu tarza ayak uydurmak için boşlamadan haftanın 3 günü çalışacaksın..

(link)

(link)

(link)

wunder sapanca--
(link), Turkey

erkan ne diyorsun 28 nisana hava iyi ..çakalımmı kartepeye..

Parçalı Bulutlu. Yüksek: 28C. Rüzgar Hızı: 5-20 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB-BKB

rüzgar yönü tam istediğimiz gibi giderken itecek ,akşama poyraz arkadan vuracak valla kaçmaz bozmaz inşallah..

@Erkan Közen

o.k asfalt yarışlarını zati sevmem şimdi kartepe daha önemli müsait hava olursa vınlayacağız demiştik hava şimdi müsait bozma olayı yağış olur ama zannetmiyorum ,bu wunder ve 14 günlük hava tahminleri fos çıkmaz ..accuyu unuttuk onu astık..;) direk pendik saat 08.00 de orada oluruz sahilden basar gelirsin yada kestirme var haydarpaşadan trene saat 06.30 da binersin pendikte inersinde ama saatlere bakmam lazım tren ağır gider , sen trenden hızlısın trenden çabuk gelirsin..
geçikirsen feribot kaçar valla ceza olarak seni kurtdoğmuş offroaduna sokarım valla ciddiyim bak...;)

wunder sapanca--
(link), Turkey

erkan orka kanaldan haber geldi yarınki program şu saat 08.15 de ben pendikten geçiyorum ve aytek ile yolda buluşuyoruz aytekin erzan 1 saat geride olacak ama kısa zamanda beni yakalayacak ben saat tam 09.00 da yalovada olacağım ve hemen harekete geçeceğim saat 04.00 de kalkacağım tekrar hava durumuna bakıp yola çıkacağım şu an için 24 saat içinde bir süpriz olmaz ise yarın 23 nisanda kartepe de olacağım evet aytekinin önerisi bu turu çocuklara adayalım dedi bence çok güzel bi jest evet çocuklara adayacağım tek düşmanım hava benim ama yarın hava iyi olacak gibi..evet yarın riva rotasını kartepeye çeviriyorsun ve saat 08.00 de pendik feribotta oluyorsun gecikme olursa şansına küs çünki kartepeyi yakalayamazsın evet ben gidiyorum yarın. aytekin yenikapıdan binecek ve saat 10.00 da yalovada olacak ben 09.00 da olacağım bir saat mesafe önde olacağım beni kesin olarak gölcüğe varmadan yakalayacak..son durum budur orta kanal hareketlendi..

yarın yalova

2013-04-23 Salı Parçalı Bulutlu 14°C 7°C

gölcük yarın...

2013-04-23 Salı Az Bulutlu 18°C 3°C

sapanca-wunder..

(link),

Geri